Kranjska Gora putovanje

Kranjska Gora hoteli – aranžman za putovanje: Kranjska Gora je gradić i upravno središte istoimene opštine u Sloveniji. Ovo mesto je pre svega poznato kao turistički centar i to pre svega kao ski centar. U neposrednoj okolini postoji veliki broj skijaških staza, ali i na 7-8 kilometara se nalaze i ski skakaonice – Planica. Takođe Kranjska Gora je glavna turistička destinacija za izlete u Alpe, pa i ne čudi što veliki broj turista često posećuje ovaj grad. Ukoliko i vi želite da posetite Kranjsku Goru, pogledajte ponude turističkih agencija izlistanih na našem sajtu i rezervišite sebi putovanje u Kranjsku Goru.

Kranjska Gora šta videti

Kranjska Gora je mesto koje ima veliki broj kako kulturnih, tako i prirodnih znamenitosti koje bi trebalo posetiti. Na vrhu Peč se nalazi tromeđa Slovenije, Austrije i Italije. Ova tačka je veoma interesantna, pre svega jer predstavlja i raskršće tri kulture – slovenske, germanske i romanske. Vodopad Peričnik je sa svojih 52 metra visine, najveći slovenački vodopad.

U Kranjskoj Gori postoji i veliki broj hramova i verskih objekata. Crkva Device Marije Vnebovzete je prelepa crkva izrađena u romantičkom stilu, više puta rušena i obnavljana.

Ono što se takođe preporučuje turistima jeste i “povremeno” jezero Ledine, koje se formira usled bujnih padavina u jesen i proleće. Tokom zime jezero je zaleđeno, a leti presuši i pretvori se u neuređeni park

Kranjska Gora smeštaj

Kada su u pitanju Kranjska Gora hoteli u turističkoj ponudi ovog grada nalaze se različite vrste navedenih smeštajnih objekata, ali i veliki broj apartmana za iznajmljivanje. Na meti turista su i luksuzni hoteli, ali i oni nešto skromniji, pristupačniji široj populaciji.  Pored toga ako odete u Kranjsku Goru imate i mogućnost odabira privatnog smeštaja, koji može biti na bazi noćenja u sobama ili studijima.

Kranjska Gora aranžmani

Kada su u pitanju aranžmani za Kranjsku Goru u ponudi turističkih agencija sa našeg sajta možete pronaći veliki broj različitih opcija, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara. Bilo da je u pitanju Kranjska Gora na proleće ili Kranjska Gora na jesen, ugođaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj slovenački grad svojim sadržajem nudi mnoštvo mogućnosti da savršeno ispunite svoj dan.

Pretraga

Destinacija

  • Kranjska Gora

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.