Otočec Slovenija - Terme Krka

Otočec hotel – aranžmani: Smešten u okviru Terme Krka, a najpoznatiji po zamku koji se nalazi na reci Krka, Otočec predstavlja sve popularniju turističku destinaciju za sve ljubitelje slovenačke netaknute prirode, ali i wellness ugođaja.

U blizini granice sa Hrvatskom smešteno je ovo bajkovito mesto, a poznato je po izvrsnoj ugostiteljskoj ponudi, kao i odlično mesto za sportiste i rekreativce, pa odgovara i onima koji su u potrazi za aktivnim, ali i onima koji su u potrazi za opuštajućim odmorom. Aranžmane i ponude agencija za putovanje u Otočec pronaći ćete ovde, te i vi uživati u ovom opuštajućem ili aktivnom odmoru.

Otočec smeštaj

Ponude za putovanje u Otočec podrazumevaju i smeštaj u Otočecu, a zavisno od vaših preferencija pronaći ćete baš onaj smeštaj u Otočecu po svojoj meri. Otočec hoteli najpopularniji su izbor smeštaja, a neki od njih imaju sjajne, SPA pogodnosti, kao i one rekreativne.

Ovi hoteli uglavnom su novijeg datuma ili skoro renovirani, a vrlo su lepo uređeni i čisti. Nema sumnje da ćete odabirom pravog Otočec hotela maksimalno uživati u ovom putovanju.

Otočec znamenitosti i aktivnosti

Mnogo je aktivnosti, kao i znamenitosti u Otočecu, koje možete raditi i obilaziti tokom putovanja u Otočec i koje će vam izuzetno prijati. Ovde se možete šetati gradskim parkom i okolinom, a možete se i upustiti u rekreaciju u Sportskom centru Otočec, ili igranje golfa na obližnjem igralištu.

Ako ste za opuštajući odmor – uživajte u SPA pogodnostima hotela na Otočecu, termalnim bazenima i izletima u okolne gradove i mesta Slovenije. Obavezno obiđite dvorac na reci – simbol ovog mesta, ali i čitave oblasti u Sloveniji. Hmeljnik zamak, kao i ostale, važne znamenitosti u Otočecu.  

Pretraga

Destinacija

  • Otočec

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.