Piran Slovenija

Piran letovanje – aranžmani: Smešten u istoimenoj opštini koja se nalazi u sastavu Obalno-Kraške regije Slovenije, Piran je sve popularnija turistička destinacija, a Piran letovanje naročito čini sasvim posebnim i autentičnim doživaljajem. Ovaj grad ima oko 6,5 hiljada stanovnika, ali tokom letnje sezone u njemu borave mnogi turisti iz okolnih zemalja, ali i čitavog sveta.

Smeštaj u Piranu nalazi se u sklopu aranžmana agencija za putovanje u Piran koje lako ovde možete pronaći. Ovaj stari grad ima dugu istoriju, pa i mnoge kulturno-istorijske znamenitosti. Nalazi se pored Portoroža, blizu granice sa Italijom, a ova dva mesta najpopularnija su slovenačka letovališta.

Piran smeštaj

Hoteli i apartmani, ali i kampovi nalaze se kao deo ponude smeštaja u Piranu. Agencije u svojim aranžmanima najčešće nude hotelski smeštaj u Piranu. Izuzetno lepo uređeni hoteli u Piranu ono su što ovde možete očekivati.

Neki od hotela nalaze se na samoj obali Pirana, dok su neki smešteni u centru grada, ali gde god da odaberete hotel u Piranu – nećete pogrešiti jer je ovo malo mesto, pa nećete biti daleko od glavnih “dešavanja”.

Piran znamenitosti

Plaže Pirana su njegovo najlepše prirodno bogatstvo i atrakcija. Izuzetno su čiste i lepo uređenje, a sam grad bio je naseljen još u vremenu Ilira, pa odiše i posebnom atmosferom i ima zanimljive kulturno-istorijske znamenitosti.

U ovom gradu rođen je kompozitor i violinista Giuseppe Tartinija koji je imao važnu ulogu kada se radi o kulturnom doprinosu gradu. Glavni trg Pirana tako nosi njegovo ime, a obavezno ga obiđite. Znamenitosti u Piranu su i: katedrala St. George Parish, Zidine Pirana i njegoa kapija, Pomorski muzej, Sečovlje Saltpans park prirode i mnoge, mnoge druge atrakcije u Piranu koje čekaju da ih upoznate i obiđete.

Pretraga

Destinacija

  • Piran

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.