Portorož Slovenija

Portorož Slovenija – aranžmani: Portorož je grad koji se nalazi u Sloveniji, na njenoj obali na Piranskom zalivu, blizu granice Slovenije sa Italijom. Portorož je turistički vrlo popularan, a poznat je po čistom vazduhu, blagom mediteranskom podneblju, a najviše po stogodišnjoj tradiciji uspešnog lečenja solinskim blatom i slanom vodom kojih ima u solanama Portoža.  

Portorož aranžmani tako bivaju sve traženiji, a ponude agencija za Portorož letovanje ili zimovanje lako ćete pronaći ovde. Portorož smeštaj čini posebno turistički primamljivom destinacijom, kako zbog svoje raznolikosti, tako i zbog brojnosti – ovde će svako pronaći smeštaj po svom ukusu i željama.

Portorož smeštaj

Vile, hoteli i apartmani najčešće su deo ponude Portorož aranžmana agencija, a većina njih u svom sklopu ima bazene i ostale interesantne i zanimljive sadržaje koji ceo odmor u Portorožu čine kompletnim.

Hoteli u Portorožu obično su smešteni na samoj obali, a neki od njih imaju i plaže za svoje goste hotela. Preporučujemo ovakav smeštaj ako ste među ljubiteljima pogleda na more, kao i letnje, morske idile.

Portorož znamenitosti

Ovaj grad broji oko 3.000 stanovnika, ali je tokom sezone vrlo popularan, pa se u njemu nalazi mnogo više ljudi. U Portorožu postoji marina, kazino, veliki broj hotela, kongresni centrar i nekoliko sportskih objekata. Aerodrom Portorož blizu je ovog grada.

Portorož je pun i zanimljivih znamenitosti i atrakcija. Ovde možete obići Muzej školjki, Piranske gradske zidove, Tartini trg, crkvu Svetog Đorđa i mnoge druge atrakcije. Neke od njih nalaze se u obližnjem Piranu, a solane su prirodno bogatstvo Portoroža koje definitivno morate da iskusite.

Pretraga

Destinacija

  • Portorož

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.