Postojna putovanje

Postojna hoteli – aranžman za putovanje: Postojna je jedan od najvećih gradova u Sloveniji. Smešten je na kraškom brdu, pa je veoma često izložen jakim vetrovima. Postojna se u pisanim spisima pojavljuje još u 13. veku, a već od 14. veka smatra se značajnim lokalitetom preko kojeg se obavljao promet robe između Apeninskog poluostrva i istočne Evrope. Postojna je zahvaljujući svojim brojnim prirodnim karakteristikama i znamenitostima popularna turistička atrakcija, a ukoliko i vi želite da obiđete Postojnu potražite najprimamljivije ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi putovanje u Postojnu.

Postojna hoteli

Ukoliko se opredelite za putovanje u Postojnu, onda su pravo mesto za vas Postojna hoteli, a u ponudi ovog velelepnog grada postoje brojne smeštajne jedinice – bilo da je reč o luksuznom smeštaju ili onom pristupačnijem većem broju turista, kao što su moteli i hosteli. Kada su u pitanju Postojna hoteli u turističkoj ponudi ovog slovenačkog grada nalazi se veliki broj smeštajnih kapaciteta namenjenih turistima koji rado posećuju ovo mesto.

Postojna znamenitosti

Najveća atrakcija Postojne je Postojnska jama, koja je bila poznata još u srednjem veku. Postojnska jama je jedna od najvećih geoloških atrakcija cele Slovenije, a predstavlja više od 20 kilometara dug sistem pećina. Najveća dubina Postojnske jame iznosi 115 metara. Bogata je biološkim vrstama podzemnog sveta, a najpoznatija je čovečija ribica. Godišnje jamu poseti oko milion turista.

Kada su u pitanju Postojna znamenitosti, vrlo je poznat i Predjamski grad – utvrđenje podignuto u 12. veku na oštroj litici pored pećine. Zamak koji se tu nalazio, danas je pretvoren u muzej, a njegova unutrašnjost ispunjena je autentičnim konzerviranim nameštajem i pokućstvom srednjeg veka.

Postojna aranžmani

Kada su u pitanju Postojna aranžmani u ponudi brojnih turističkih agencija sa našeg sajta mogu se pronaći različite opcije za putovanje u ovaj slovenački grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je vaš izbor za putovanje Postojna na jesen ili Postojna na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad svojim sadržajem nudi mnoštvo mogućnosti za fenomenalan odmor i uživanje.

Pretraga

Destinacija

  • Postojna

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.