Putovanje u Terme Čatež

Hotel Terme Čatež – aranžmani za putovanje: Terme Čatež su najveće slovenačko prirodno lečilište. Nalaze se na oko 420 km od Beograda, a imaju veliki broj sadržaja koji će pogodovati i onima koji su tu došli radi zdravstvenog oporavka, ali i onima koji žele da se odmore i provede kvalitetno vreme okruženi prirodom i aktivnim sadržajima.

Ako do sad niste posetili ovo lečilište, a imate želju, pogledajte šta možete da očekujete kada su u pitanju Terme Čatež aranžmani.

Terme Čatež znamenitosti

Najveće prirodno bogatstvo Termi Čatež je termalna voda koja izvire sa temperaturom 42°C – 63°C. Lečenja se mnogostruka, pa su tako dostupni tretmani koji se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, termoterapijom, kao i elektroterapijom.

Da je reč o destinaciji koju možete da posetite u bilo koje doba godine, govori u prilog činjenica da ove terme poseduju letnju Termalnu rivijeru koja ima 10 bazena sa više od 10 000 m² termalnih vodenih površina, kao što su: olimpijski bazen, bazen sa talasima gusarsko ostrvo za najmlađe, “sporu reku”, bazen sa 3 tobogana, tobogan bumerang.

S druge strane, zimska Termalna rivijera ima bazenski kompleks sa više od 2 300 m² termalnih vodenih površina, u šta spadaju: tobogan skakaonica, gusarski brod za najmlađe, bazen sa talasima, kao i vulkansko brdo koje izbacuje lavu.  Pored svih ovih već nabrojanih sadržaja, ove terme poseduju i Sauna park sa infra-crvenom, parnom, finskom, slanom i drugim vrstama sauna.

Terme Čatež aranžmani i smeštaj

Kada su u pitanju Terme Čatež hotel je glavna smeštajna jedinica, a hoteli su generalno visoke kategorije, pa vas ovde čeka samo vrhunska usluga, profesionalno osoblje koje je tu da vam ugodi, kao i medicinsko osoblje, ako razlog vaše posete leži pre svega u oporavku od bolesti.

Ako i sami želite da posetite Terme Čatež, pogledajte ponudu turističkih agencija na našem sajtu i rezervišite aranžman koji vam najviše odgovara, u bilo kom periodu, jer Terme Čatež obećavaju ugodan odmor u bilo koje doba godine.

Pretraga

Destinacija

  • Terme Čatež

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.