Terme Laško putovanje - odmor uz maksimalni ugođaj

Terme Laško putovanje – aranžmani: Ukoliko ste u potrazi za savršenim mestom za odmor, Terme Laško putovanje pružiće vam baš to – odmor u punom i pravom smislu te reči. Terme Laško hoteli i SPA centri ponudiće vam beg od svakodnevice u kom ćete sigurno uživati, zahvaljujući sjajnom ambijentu za odmor koji je ovde zagrantovan. Terme Laško nalaze se u samom središtu Slovenije, 85 km od Ljubljane i 10 km od Celja, uz donji tok reke Savinje. Živopisno mesto Laško, poznato je po termalnim izvorima, čarobnoj okolini, kao i proizvodnji piva.

Aranžmani za Terme Laško nalaze se izlistani na našem sajtu, a nude ih najrazličitije turističke agencije, te ćete ovde lako i brzo pronaći sve ponude, gde ih možete i rezervisati.

Terme Laško odmor

Ovo slovensko odmaralište, bogato je termama – toplim izvorima vode, na kojima su se izgradili impozantni spa centri sa najrazličitijim bazenima, saunama i ostalim pogodnostima. Odmor je, kao što smo rekli, ovde zagarantovan upravo zbog ovakvog, maksimalnog ugođaja.

Rimska sauna, turska sauna, razne finske saune: klasična, sa kristalima, hromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija samo su neke od sauna u kojima možete uživati tokom vašeg boravka u ovoj banji.

Takođe, Terme Laško obogaćene su bazenima sa masažnim svojstvima, bazenima sa termalnom vodom, zonom za opuštanje, solarijumom, centrom za lepotu sa raznim tretmanima za lice i tijelo, uslugama pedikra i manikira, raznim masažama kao što su anticelulitna, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenima, indijanskom masažom itd.  

Suma sumarum – vaš organizam i telo biće vam zahvalni ako se počastite ovim lekovitim, blagotvornim odmorom i na najbolji način iskoristite putovanje u Terme Laško.

Terme Laško hoteli

Terme Laško smeštaj uglavnom podrazumeva hotele koji u svom sklopu imaju upravo ove, SPA pogodnosti, međutim, u ponudama agencija verovatno ćete pronaći i one koji to nemaju, kao i apartmane.

S obzirom da je ovo malo mesto, lako ćete od bilo kog smeštaja koji odaberete stići do termi i banja koje su brojne, te u njima možete uživati bez obzira na to koji smeštaj odaberete, ali ipak savetujemo da odsednete u nekom od smeštajnih objekata koji imaju svoje terme – tako ćete na najbolji način iskoristiti ove dane za odmor.

Terme Laško last minute

Ako se odlučite za odmor na Laško Termama, potražite aranžman u nekom promotivnom periodu, oni su obično isplatljiviji. Terme Laško last minute definitivno su jedna od tih ponuda, kao i first minute Terme Laško. Terme Laško putovanje ovako će biti isplatljivije, ali naravno, možete ga rezervisati i van promotivnih perioda.

Pretraga

Destinacija

  • Terme Laško

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.