Terme Olimia putovanje

Terme Olimia hoteli – aranžmani: Terme Olimia nalaze se u Sloveniji, na reci Sulta, na granici sa Hrvatskom. Predstavljaju jedno od ekološki najzaštićenijih oaza Slovenije, već poznate po netaknutoj prirodi i visokoj ekološkoj osvešćenosti. Blagotvorna lekovita i termalna voda koja predstavlja prirodno bogatstvo ovog mesta, uz najmodernije SPA hotele i usluge Terme Olimia čine izuzetno atraktivnom wellness destinacijom.

Ako i sami priželjkujete zimski ili letnji SPA tretman, odmor u netaknutoj prirodi, kao i kupanje u lekovitim termalnim vodama – ovde ćete lako pronaći aranžmane agencija za putovanje u Terme Olimia.

Terme Olimia hoteli

Terme Olimia putovanje čini posebnim iskustvom, pre svega zbog blagodeti svojih prirodnih bogatstava među kojima su prve termalne, lekovite vode, ali i zbog izvrsne usluge i smeštaja.

Hoteli i aparthoteli najčešće se nalaze u ponudama agencija, a u svom sklopu imaju bazene, nekad i sama termalna izvorišta, kao i mnoge wellness usluge – saune, masaže, zdravstvene tretmane i mnoge druge.

Neki od hotela izuzetno su luksuzni, ali možete da pronađete i skromnije, a nema sumnje da ćete odabirom Terme Olimia smeštaja po svom ukusu ovo putovanje učiniti baš onakvim kavim želite!

Terme Olimia atrakcije

Netaknuta priroda i termalna voda koja ovde izvire,a ima preko 30 stepeni najvažnije su atrakcije, i to prirodne, Terme Olimie. Ovde se vrše i lečenja hidro-terapijom, kinezi-terapijom, elektro-terapijom, termo-terapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama, a letnji termalni park Aqualuna predstavljaja vrhunsku atrakciju, dok zimski „wellness centar” Termalia sa vodenim površinama i velikim izborom različitih sauna zimu pretvara u lekovito i toplo doba!

Pretraga

Destinacija

  • Terme Olimia

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.