Putovanje u Terme Rogaška

Terme Rogaška putovanje – aranžmani: Terme Rogaška u Sloveniji spadaju među odmarališta i banjska lečilišta najvišeg ranga, i to ne samo u području matične zemlje već i u čitavom regionu. Ove terme se nalaze na samoj granici sa Republikom Hrvatskom, i to na 80 km od Zagreba i 108 km od Ljubljane, a najbliži grad je Celje, pa i njega možete posetiti prilkom vašeg boravka u ovim termama.

U kompleksu Terme Rogaška vas čeka kompleks sa profesionalnim osoboljem, koji vam pruža ugodan odmor, a evo i šta još možete da očekujete.

Terme Rogaška znamenitosti

Ove slovenačke terme su već vekovima poznate po termalnim vodama koje su pre svega bogate magnezijumom, idelnim za balneo terapiju, koja se bazira na proverenim rezultatima i blagodetima, što sve potiče od prirodnih bogatstava.

U prošlosti je ova banja bila naročito popularna među uglednim ličnostima iz političkih, kulturnih i umetničkih krugova nekadašnje Austrougarske i Kraljevine Jugoslavije, poput Franca Ferdinanda, kralja Petra i mnogih drugih. Danas važi za ultimativno odredište među svima onima koji očekuju profesionalnu medicinsku uslugu u svrhu ozdravljenja, ali i među onima koji samo žele kvalitetno da se odmore, u slikovitom okruženju.

Budući je okolina zaista predivna a blaga klima pogodna za boravak, ovde imate mogućnost i za različite sportske ili rekreativne aktivnosti, bilo da je to kupanje u bazenima, igranje tenisa, košarke, odbojke, planinarenje ili relaksirajuća šetnja.

Terme Rogaška smeštaj

Terme Rogaška hoteli su hoteli visoke kategorije, pa vas ovde čeka samo vrhunska usluga, profesionalno osoblje koje je tu da vam ugodi, kao i medicinsko osoblje, ako razlog vaše posete leži pre svega u oporavku od bolesti.

Ako i sami želite da posetite Terme Rogaška, pogledajte ponudu turističkih agencija na našem sajtu i rezervišite aranžman koji vam najviše odgovara, u bilo kom periodu, jer Terme Rogaška obećavaju ugodan odmor u bilo koje doba godine.

Pretraga

Destinacija

  • Terme Rogaška

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.