Letovanje Alikante

Aranžmani za Alikante – Letovanje Alikante: Alikante je lučki grad na obali Španije, smešten u blizini Valensije. Vrhunske plaže i atraktivni restorani, uz niske cene u poređenju sa drugim atraktivnim letovalištima, čine ga jednom od najboljih španskih destinacija za letovanje. Kada je u pitanju aktivno letovanje Alikante takođe ima štošta da ponudi, pa gradski sadržaj vrlo lako zadovoljava razne preferencije svojih posetilaca.

Aranžmani za Alikante su brojni, a raspoložive ponude za putovanje u ovu i druge španske destinacije možete pogledati na našem sajtu. Ukoliko želite opuštajuće, ali i dinamično letovanje Alikante je verovatno najbolji izbor koji možete napraviti kada je u pitanju španska obala.

Alikante smeštaj

Ukoliko se odlučite za Alikante smeštaj možete pronaći u okvru hotela, hostela i apartmanskih kompleksa. Budući da je reč o izuzetno razvijenom letovalištu, usluga smeštajnih kapaciteta je prilagođena raznim tipovima turista u najvećoj mogućoj meri, pa po dolasku u ovaj grad možete izabrati luksuzne hotele, skromnije apartmane, ili pak one koji nude sve što vam je potrebno, bez naročito naglašenog luksuza.

Udobnost, komfor i vrhunska usluga su neki od razloga zbog kojih se turisti redovno vraćaju u ovo mesto, a u to možete da se uverite i sami ukoliko je vaša naredna destinacija za letovanje Alikante.

Alikante atrakcije

Alikante plaže ističe kao svoj najjači adut, mada pored odlično uređenih kupališta, ovaj grad ima i mnogo znamenitosti koje čekaju da ih obiđete. Najveća atrakcija grada je tvrđava Santa Barbara koja nadgleda grad sa jedne visoke stene, i predstavlja jedno od najvećih utvrđenja u čitavoj Španiji. Crkve, muzeji i uvale su takođe predmet fascinacije turista koji se nađu u Alikanteu, pa iskoristite vreme koje ne provedete na plaži da istražite grad u njavećoj mogućoj meri.

Kada posetite Alikante plaže koje bi trebalo da obiđete su Cala De Calpe, Poniente Beach i Playa El Carabassi. Gotovo sve gradske plaže su opremljene suncobranima i ležaljkama, pa o ovom aspektu ne morate da brinete. Na obalama su smešteni brojni restorani, kafići i barovi, gde se možete osvežiti u svakom trenutku ili probati neke od lokalnih specijaliteta.

Pretraga

Destinacija

  • Alikante

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.