Barselona putovanje

Barselona putovanje – aranžmani: Smeštena na severoistoku Španije, kao glavni grad njene autonomne zajednice Katalonije, Barselona predstavlja jedan od najlepših gradova sveta, pa ne čudi što mnogi tvrde da Barselona putovanje pretvara u sasvim autentično i novo iskustvo i doživljaj.

Hoteli u Barseloni uvek su puni, ali s obzirom na njihov broj, u ovoj metropoli koja broji preko 3,5 miliona stanovnika (sa okolinom), uvek se može pronaći mesto za noćenje i odsedanje tokom ovog nezaboravnog putovanja. Barselona ima izlaz na more, a na njenoj plaži stanovnici, ali i turisti obožavaju da provode slobodne sate i dane, dok ova obala služi i kao jedna od najvažnijih luka čitave Evrope.

Suvišno je i spominjati sve razloge zbog kojih se milioni putnika godišnje odluče za putovanje u Barselonu, a lako ćete na našem sajtu pronaći ponude agencija, te upoznati jedan od najlepših gradova Evrope.  

Barselona smeštaj

Hoteli, hosteli, aparthoteli, moteli, apartmani, sobe…Izbor smeštaja tokom putovanja u Barselonu su ogromni! Ova metropola vrlo je turistički i ekonomski razvijena, a skoro svake godine nađe se u top 5 najposećenijih gradova Evrope, pa ne čudi što ima ogroman broj uslužnih i smeštajnih objekata.

Hoteli u Barseloni

Najrazličitiji hoteli smešteni su u Barseloni, a raspoređeni su širom celog grada i imaju drugačiji broj zvezdica, luksuza i drugačije pogodnosti. Agencije u aranžmanima uglavnom nude povoljne hotele u centru grada, a to je ono što i mi preporučujemo – dobra lokacija znači više vremena za obilaženje grada, a manje vremena u prevozu.

Barselona hoteli u centru tako pomažu da vreme koje biste potrošili na put s jednog do drugog kraja grada utrošite pametnije – na obilaženje i upoznavanje ove mediteranske metropole.

Barselona znamenitosti

Barselonu mnogi nazivaju Gaudijevim gradom – arhitekta Antoni Gaudi ovom gradu svojim umećem dao je potpuno drugačiji izgled od onog kako je on pre njega izgledao. Najpoznatije znamenitosti u Barseloni upravo su njegovo delo: Park Güell, Kasa Kalvet, kao i simbol Barselone – Sagrada Familia (Sveta Porodica). Sem ovih, mnoge druge atrakcije Barselone takođe su delo ovog arhitekte, a među njima i desetine fasada zdraga koje ćete viđati na svakih nekoliko metara u Barseloni. Zbog ovoga katalonsku prestonicu zovu i gradom najlepših fasada.

Osim Gaudijevih doprinosa Barseloni, mnogi umetnici takođe su u njoj živeli i radili, pa je tako i muzej Salvadora Dalija ovde, ali i mnoge druge zanimljive kulturno-istorijske znamenitosti i interesantne atrakcije.

Pretraga

Destinacija

  • Barselona

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.