Granada Španija

Granada putovanje – aranžmani: Granada je glavni grad istoimene španske pokrajine koja se nalazi Andaluziji, južnoj Španiji. Sa svojom izuzetno dugom istorijom, menjanjem više civilizacija i imperija na njenoj teritoriji – Granada predstavlja izuzetno lep grad, a ne čudi što je i vrlo turistički popularan.

Znamenitosti i celokupna atmosfera u Granadi ono su što je razlikuje od bilo kog drugog grada i privlači turiste iz celog sveta. Ponude agencija za putovanje u Granadu lako ćete pronaći na našem sajtu, pa onda krenuti u istraživanje ovog istorijskog, a savremenog španskog grada.

Granada smeštaj

Za smeštaj u Granadi postoje mnoge opcije, a neke od njih su: hosteli, hoteli i apartmani. Ipak, ukoliko se u Granadu uputite putem aranžmana neke od turističkih agencija – najverovatnije ćete u ponudi imati hotelski smeštaj.

Sa ovakvim odabirom nećete pogrešiti – španski hoteli poznati su kao izuzetno komforni, zanimljivi i sa gostoljubivim domaćinima.

Granada znamenitosti

Znamenitosti u Granadi ono su što najviše privlači turiste iz celog sveta. Brojnost i impozantnost njenih znamenitosti videćete čim stignete u grad – na svakom koraku koji prođete Granadom nailazićete na spomenike, muzeje, ili građevine koje plene autentičnom lepotom.

Obavezno obiđite Alhambru – srednjevekovni kompleks koga čine palate i bašte sa prelepim fontanama. Herneralife takođe je izuzetno lep srednjevekovni dvorac koga morate obići tokom svog putovanja u Granadu.

Royal Chapel predstavlja mauzolej za katoličku aristokratiju iz 16. veka od kada i vodi svoje poreklo, dok je Katedrala Granade prava, renesansna katedrala koja će vas ostaviti bez daha svojim izgledom i monumentalnom harizmom.

Obiđite i Albajsin, palatu Heneralife, kao i Nasrid palate. Ostatak znamenitosti otkrivajte sami šetajući kroz grad. Ne sumnjamo da ćete ovo putovanje u Granadu prepričavati mesecima!

Pretraga

Destinacija

  • Granada

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.