Kosta Brava letovanje

Kosta Brava letovanje i hoteli – ponuda aranžmana: Kosta Brava je regija u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona. U prevodu na naš jezik, Kosta Brava označava divlju (surovu) obalu. Ona se pruža od Blanesa 60 kilometara severoistočno od Barselone pa sve do francuske granice i duga je oko 160 km. Kosta Brava je pravi biser Katalonije na koji su svi Španci izrazito poonosni.

Kosta Brava je elitno letovalište sa mnoštvom turističkih centara, ali i šarmantnih ribarskih sela koja ovom mestu daju poseban duh. Ukoliko se opredelite za Kosta Brava letovanje, imajte na umu da u ovom mestu vlada mediteranska klima koja je izuzetno pogodna. Zbog blizine Pirineja leti su temperature između 30 i 35 stepeni preko dana, dok uveče padnu na prijatnih 20 stepeni. Bilo da čekate da ugrabite svoju Kosta Brava last minute ponudu ili planirate svoj odmor na vreme, opredelite se za jedan od naših aranžmana koji će vam pružiti odmor o kom sanjate.

Kosta Brava plaže i atrakcije

Kosta Brava je tokom šezdesetih godina postala izuzetno popularna destinacija zbog mesta kao što su Lloret de Mar, Tossa del Mar i Blanes. U ovoj regiji i pored masovnog turizma postoje mestašca na kojima možete na miru upoznati čari Katalonije i to su Cadaques, Roses i Tamariu.  

Deo ostrva oko obale ima izgled urbanog letovališta, dok su drugi delovi zadržali tradicionalni izgled. Upravo ovi, mirniji delovi ostrva su tokom poslednjih godina postali glavna atrakcija svima koji žele više od svog odmora. Zbog svoje lokacije, kulturno-istorijskog nasleđa i moćnog Mediterana koji ga okružuje – Kosta Brava letovanje je najbolji izbor koji možete da napravite ove godine.

Smeštaj – Kosta Brava hoteli ili apartmani?

Treba imati na umu da je Kosta Brava izuzetno posećeno mesto te ne čude najrazličitije kategorije kada je smeštaj u pitanju. Deo obale Kosta Brave je razvijena turistička destinacija i tu su mahom zastupljeni Kosta Brava hoteli visokog nivoa usluge. Druga opcija su brojni apartmani, privatne jedinice i hosteli. U zavisnosti od dela grada u kom tražite smeštaj i sezone, razlikuje se i cena smeštaja.

Kosta Brava letovanje je idealna destinacija za sve ljubitelje prirodnih lepota, avanturističkog odmora i izvrsnih kulinarskih specijaliteta. Posetite Kosta Brava regiju i zaljubite se u Španiju iznova.

Pretraga

Destinacija

  • Kosta Brava

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.