Kosta Dorada letovanje

Kosta Dorada letovanje – aranžman: Kosta Dorada je španski gradić koji se nalazi na katalonskoj obali i izlazi na Mediteran. Kosta Dorada je smeštena u provinciji Taragona, a svoj naziv, koji u prevodu sa španskog znači Zlatna obala, duguje zlatnoj boji peska koji krasi plaže ovog mesta, kao i suncu koje gotovo tokom cele godine obasjava grad. Kosta Dorada je popularno turističko mesto, a ukoliko želite da posetite ovu destinaciju potražite aranžmane u nekoj od agencija izlistanih na našem sajtu.

Kosta Dorada plaže

Kosta Doradu odlikuju duge, peščane plaže koje pokrivaju više od 800 hektara obale, ali i kristalno čisto more. Ovaj grad poseduje više od 14 kilometara prostranih plaža, od kojih čak 34 nosi Plavu zastavicu – priznanje za kvalitet vode. Katalonske planine koje se prostiru duž obale, blaga mediteranska klima, kao i divni pejzaži omogućavaju prijatan boravak tokom cele godine, pa je pored letovanja Kosta Dorada sasvim pogodna za obilazak i u ostalim godišnjim dobima.

Kosta Dorada smeštaj

Kosta Doradi hoteli koji se nalaze u ponudi velikog broja turističkih agencija opremljeni su po najsavremenijim standardima i svojim gostima nude maksimalan komoditet i ugođaj. Većina hotela koji se nalaze u ovom letovalištu ima tri ili četiri zvezdice i nude usluge koje mogu da zadovolje i one najizbirljivije turiste. Smeštaj možete pronaći i u nekom od omanjih sela koja pripadaju Kosta Doradi, gde se nude skromniji smeštajni kapaciteti, ali po povoljnijim cenama.

Kosta Dorada znamenitosti

Ovde se nalaze brojni kulturno-istorijski spomenici koji svedoče o brojnim civilizacijama koje su boravile na ovim prostorima Pirinejskog poluostrva. Još jedna atrakcija ove regije je jedan od 5 najvećih zabavnih parkova u Evropi, Port Aventura koji je podeljen na nekoliko tematskih celina (Mediteran, Polinezija, Kina, Meksiko, Divlji zapad). Poseduje brojne adrenalinske atrakcije, restorane, prodavnice i u njemu, nesumnjivo, svako može da pronađe zabavu za sebe.

Last minute Kosta Dorada

Kosta Dorada last minute ponude itekako su popularne kod naših turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo pristupačnije. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Kosta Dorada first minute ponude, za nezaboravno letovanje i uživanje u ovom španskom gradu na Mediteranu.

Pretraga

Destinacija

  • Španija - Kosta Dorada

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.