Ljoret de Mar letovanje

Ljoret de Mar letovanje – aranžmani: Izuzetno popularan kao letovalište, kako među našim, tako i među ostalim turistima, pre svega iz evropskog područja, Ljoret de Mar smešten je na obalama Španije, blizu Barselone.

Kada bismo sa španskog preveli njegov naziv dobili bismo “Cvet mora” što dovoljno govori o lepoti obale ovog grada, koji je bogat i kulturno-istorijskim znamenitostima, ali i raskošnim prirodnim kutcima i oazama. Ako i sami želite da se uputite na letovanje u Ljoret de Maru, ovde ćete lako pronaći ponude agencija, te uživati u ovom španskom letovalištu možda već ove godine.

Ljoret de Mar plaže

Zapljuskivanje talasa tamno plavog, Sredozemnog mora, koje se čuje u pozadini, dok se duga, peščana plaža prostire na ogromnoj površini, a puna je Španaca i Španjolki koji i sami ovde obožavaju da provode leta, kao i turista iz Evrope, ali i čitavog sveta – to je, u najkraćem, opis letovanja na plažama Ljoret de Mara.

Ovaj gradić izuzetno je šarmantan i simpatičan, a oni koji jednom u njemu letuju, uglavnom se vraćaju. Pripada španskoj obali Costa Brava (sr. Divlja obala), ali to ne treba da Vas uplaši – plaže Ljoreta su izuzetno bezbedne i lepo sređene. Santa Maria najpoznatija je gradska plaža, pa je obavezno posetite, a tokom večeri, ovde ćete moći da uživate u ukusu sangrije i zvucima španske gitare.

Ljoret de Mar smeštaj

Raznolika ponuda smeštaja u Ljoret de Maru je ono što odlikuje ovaj grad i čini ga turistički izuzetno pogodnim. Apartmani, vile, sobe, hoteli.. U Ljoret de Maru smeštaj je vrlo raznolik, a u ponudama agencija najčešće se nalaze hoteli Ljoret de Mara.

Odaberite smeštaj u skladu sa svojim potrebama i preferencijama i nema sumnje da ćete uživati u svim segmentima Ljoret de Mara i letovanja na toploj, španskoj obali.

Ljoret de Mar last minute

Ponude aranžmana agencija za Ljoret de Mar možete rezervisati i kupiti i dok su na promotivnim akcijama! Ovo je najčešće slučaj kada se radi o “Last minute Ljoret de Mar” aranžmanima, kao i “ first minute Ljoret de mar”  aranžmanima. Ovo su situacije u kojima isto putovanje možete platiti nešto manje nego što je njegova cena inače, pa pokušajte da aranžman rezervišete u ovim periodima.

Ljoret de Mar udaljen je od Barselone samo 70 km, pa obavezno iskoristite ovaj odmor da obiđete i jedan od najlepših gradova sveta -nema sumnje da ćete sa njega otići puni najlepših utisaka.

Pretraga

Destinacija

  • Ljoret de Mar

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.