Majorka letovanje - aranžmani uz koje ćete obići čari španske obale

Majorka letovanje – aranžmani: Kada je u pitanju Majorka putovanje u ovaj dragulj Mediterana mami veliki broj turista svakog leta, a i tokom cele godine. Naime, ovo ostrvo je najveće u Španiji, nalazi se u Sredozemnom moru i deo je arhipelaga Balearska ostrva. Ukoliko volite da putujete leti i ako je vaš izbor Majorka letovanje će vam zasigurno biti ispunjeno odličnim provodom i još boljim odmorom.

Naziv Majorka potiče iz latinskog jezika i znači veliko ostrvo. Od sredine prošlog veka, ovo ostrvo je postalo sinonim za masovni turizam. Glavni grad ostrva je Palma de Majorka, koja je ujedno i najpopularnija turistička destinacija kako za mlade, tako i za one nešto starije.

Svaki deo Majorke je drugačiji i poseban, a gostoljubivost meštana čini da se osećate kao kod svoje kuće. Kako biste obezbedili sebi putovanje iz snova u ovaj deo Španije, pogledajte ponudu na našem sajtu, na vreme rezervišite svoj aranžman i počnite sa planiranjem svog odmora.

Majorka last minute ponude

Samo letovanje nije mnogo jeftino gde god putovali, pa tako je i za putovanje na Majorku potrebno izdvojiti određenu svotu novca. Najjeftinija varijanta je da se aranžman uplati ranije ili neposredno pred putovanje.

Naime, kada je u pitanju Majorka first minute ponude su brojne, ali ograničavaju turiste da mnogo meseci unapred planiraju svoj odmor, bez obzira što se do samog odmora može desiti pregršt nepredviđenih situacija. Ako se u obzir uzmu ponude tipa first minute Majorka je odličan izbor za sve one koji žele da imaju isplanirano putovanje mnogo unapred, a ujedno i uštede određenu svotu novca.

Međutim, kada je u pitanju last minute Majorka nudi mnogo veći broj ponuda koje svake godine mame sve više i više turista iz celog sveta. Naime, ako je vaš izbor Majorka last minute ponude vas mogu ograničiti u konkretnom odabiru smeštaja, ali vam takođe mogu sačuvati veću svota novca.

Majorka hoteli

Kako je samo ostrvo neverovatno magično, tako i Majorka smeštaj odiše posebnom lepotom i profesionalnošću. Ljudi se češće opredeljuju za hotele, zbog mogućnosti obroka u sklopu aranžmana, dok su nekolicini uvek kada se u obzir uzme Majorka apartmani prvi izbor. Majorka aranžmani uključuju uglavnom i prevoz i apartman, uz mogućnost ličnog prevoza.

Majorka znamenitosti

Kada je u pitanju Majorka šta videti je samo jedno od pitanja koje se nameće velikom broju turista koji se odluče za ovu destinaciju. Naime, mediteranska klima, božanstvena priroda i plaže, kao i popularne Majorka atrakcije samo su neki od razloga zašto veliki broj turista obilazi ovaj deo Špranije.

Od bitnih znamenitosti, obavezno je obići katedralu Belver koja datira još iz 1300-te godine i danas predstavlja primer gotičke vojne arhitekture. Ova katedrala danas predstavlja muzej koji pruža uvid u prošlost ove države. Takođe, na listi znamenitosti ovog ostrva se nalazi i najveća podzemna pećina u Evropi. Ova pećina je poznata pod imenom Drak, a u njoj se nalazi najveće podzemno jezero Martel koje je dugo 1150 metara i široko 30 metara.

Pretraga

Destinacija

  • Majorka

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.