Letovanje na Malagi

Malaga putovanje – aranžmani: Sa oko pola miliona stanovnika, Malaga je 5. grad Španije. Malaga je i glavni grad istoimene pokrajine u Španiji, a predstavlja i jednu od najposećenijih turističkih destinacija ove zemlje. Sem toga što predstavlja grad pun kulturno-istorijskih znamenitosti i posebnog šmeka, Malaga izlazi na more, pa nećete pogrešiti ako se odlučite i za letovanje na Malagi.

Svakako, Malaga putovanje je odličan izbor i van letnje sezone, zbog svih sjajnih stvari koje ovaj grad turistima ima da ponudi. Na našem sajtu lako ćete pronaći aranžmane agencija za Malaga putovanje ili letovanje, te uživati u svemu što ovaj španski grad ima da ponudi.

Malaga plaže

Oko 6 glavnih plaža Malage povezane su sveže renoviranom, izuzetno dugom, promenadom kojom je večernje šetanje pravo uživanje, a palme duž cele promenade ulepšaće vam ovaj doživljaj.

Plaže Malage koriste i njeni stanovnici da se rashlade tokom toplih, letnjih dana, a najlepše plaže ovog grada su: Mijas Costa, Malagueta, Caleta, Estepona, kao i Torremolinos plaža.

Malaga smeštaj

Malaga je vrlo urban grad, a bogat je hotelima najrazličitijih kategorija i raspona zvezdica. Malaga hotel može se nalaziti na samoj obali, dok su drugi u centru grada i odlično su locirani za one koji su na Malagi pre svega zbog razgledanja grada i obilaska njenih znamenitosti.

Apartmani u gradu Malaga takođe se mogu naći, ali agencije u svojim aranžmanima česte nude hotelski smeštaj. Izbor je svakako samo na vama, a mi savetujemo da, pre svega, vodite računa o lokaciji kako biste putovanje u Malagu iskoristili na najbolji mogući način.

Malaga znamenitosti

Kao što smo naveli, Malaga je puna kulturno-istorijskih znamenitosti i predstavlja sjajnu destinaciju za sve ljubitelje ovakvih destinacija. Atrakcije Malage koje tokom svog putovanja morate obići su: glavna katedrala koja se nalazi u samom centru i sigurno ćete je primetiti; La Concepcion botanička bašta; zamak Castillo de Gibralfaro; Pablo Ruíz Picasso muzej, kao i mnoge druge nezaboravne građevine, muzeji i umetnička dela.  

Pretraga

Destinacija

  • Malaga

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.