Leto u Malgrat de Maru

Malgrat de Mar last minute – aranžmani za letovanje: Malgrat de Mar je letovalište u Kataloniji, španskoj regiji na severoistoku zemlje. Poznata je kao destinacija pogodna za porodični odmor, zbog mirnog i relaksirajućeg ambijenta koji nudi svojim posetiocima. Od Barselone je udaljen oko 50km, a dva grada su povezana železničkom linijom.

Španska gostoljubivost i prirodne lepote Katalonije se navode kao glavni razlozi za posetu ovoj destinaciji, a lepe plaže i kristalno čisto more su nešto što je izdvaja u odnosu na sve druge u okolini. Ukoliko nameravete da letujete u Španiji, na našem sajtu pogledajte koji aranžmani za Malgrat de Mar su u ponudi, i odlučite se za posetu ovom simpatičnom gradu, omiljenom porodicama koje ga posećuju.

Plaže u Malgrat de Maru

Najveći adut Malgrat de Mara su duge peščane plaže, sa svilenkastim peskom koji deca, a i odrasli obožavaju. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto ovo letovalište uglavnom posećuju porodice, jer osim kvalitetnim plažama, Malgrat de Mar može da se pohvali mirnom atmosferom bez mnogo buke i gužve. Lepe plaže zapljuskuje izuzetno čisto i toplo more. Duž plaže u Malgrat de Maru, pruža se dugačko šetalište koje ovo mesto povezuje sa susednom Santa Susannom – letovalištem sličnog tipa.

Dani na plaži Magrat de Mara su izuzetno aktivni i ispunjeni, jer pružaju mogućnost za uživanje u vodenim sportovima, odbojci na pesku i raznim drugim zanimacijama. Novouzgrađeni hoteli, klubovi i barovi privlače na ovu destinaciju sve više mladih, a zabavni sadržaj koji je u ponudi ugađa svim generacijama.

Veliki broj restorana i plažnih barova omogućavaju da napravite pauzu od sunčanja i kupanja, uživajući u nekom od španskih tradicionalnih specijaliteta, ili pak u najpoznatijoj hrani internacionalne kuhinje.

Smeštaj u Malgrat de Maru

Kada je u pitanju Malgrat de Mar last minute ponude za ovu destinaciju su vrlo česte, mada se ponude za ovo letovanje često mogu naći u velikom broju turističkih aranžmana. Gotovo svi aranžmani za Malgrat de Mar uključuju i smeštaj u hotelima i apartmanskim kompleksima koji su u ovom letovalištu raznovrsni, a moguće je ih je rezervisati gotovo uvek jer Malgrat de Mar još uvek ne spada u red destinacije koje su opterećene velikom turističkom posetom.

Apartmani u Malgrat de Maru predstavljaju povoljniju opciju za smeštaj u odnosu na hotele, mada su sve smeštajne opcije znatno jeftinije nego u okolnim velikim gradovima, poput Barselone.

Pretraga

Destinacija

  • Malgrat de Mar

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.