Marbelja letovanje

Marbelja letovanje – Marbelja hoteli: Marbelja je poznato turističko letovalište smešteno na jugu Španije, u provinciji Malaga. Marbelja je ujedno poznata i po svojoj luci, ali i po plaži koja se redovno nalazi na listama najlepših na svetu. Poseta Marbelji pruža mogućnost obilaska okolnih mesta u kojima su smešteni antički mozaici i druge atraktivne znamenitosti. Ukoliko je vaša naredna destinacija Marbelja letovanje će bez sumnje biti kombinacija relaksacije na plažama i razgledanja najlepših španskih znamenitosti.

Aranžmani za Marbelju su dostupni na našem sajtu, gde možete izvršiti uvid u sve raspoložive ponude za ovaj grad, ali i druge španske destinacije koje su izuzetno privlačne turistima iz čitavog sveta.

Marbelja hoteli i apartmani

Kada je u pitanju Marbelja hoteli koji stoje na raspolaganju nude odličnu uslugu u vidu udobnog nameštaja, modernog sadržaja i svih dodatnih opcija za relaksaciju koje možete poželeti na svom letovanju. Tu su i brojni apartmani koji nude potpunu privatnost ukoliko vam je ona potrebna, a ono što je najbolje kod smeštajnih kapaciteta u Marbelji je to što, gde god se smestite, imate predivan pogled na more, plažu ili na grad koji deluje vrlo šarmantno i veselo.

Marbelja znamenitosti

Ukoliko je vaše letnje odredište Marbelja znamenitosti ovog grada su nešto što ne bi trebalo da propustite. Neke od glavnih koje zaslužuju obilazak i razgledanje su muzej Bonsai, Arapski zid, Trg Salvadora Dalija, starogradski deo, kao i Museo del Grabado.

Marbelja plaže ipak najviše ističe kao svoj glavni adut, pa se tokom letovanja možete smestiti na Venus-Bajadilla Beach, El Pinillo Beach, Playa de la Fontanilla i mnoge druge. Plaže su odlično opremljene, raspolažu ležaljkama i suncobranima, a uz obalu su raspoređeni kafići, restorani i barovi u koje možete svratiti u bilo kom trenutku.

Pretraga

Destinacija

  • Marbelja

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.