Putovanje u Pamplonu

Pamplona aranžmani – Pamplona smeštaj: Pamplona je grad na obalama reke Agra, smešten u španskoj pokrajini Navara. Poznata je po Ensijeru – trkama sa bikovima, koje su u srži španske tradicije i kulture, a danas se održavaju u samo nekoliko španskih gradova i sela. Upravo zbog tradicionalnog duha koji se zadržao u ovom mestu, Pamplona je privlačna turistima iz čitavog sveta koji ne propuštaju da je posete kada se nađu na proputovanju u Španiji.

Ukoliko je vaša naredna destinacija Pamplona aranžmani koje možete pregledati na našem sajtu će vas sigurno zanimati, s obzirom na to da uključuju obilazak i razgledanje svih važnih znamenitosti i atrakcija Pamplone i njene okoline.

Pamplona znamenitosti

Kada je u pitanju Pamplona znamenitosti se ogledaju upravo u specifičnoj arhitekturi, uskim uličicama, šarenim fasadama i kamenim kućama koje je u ostatku Španije, a naročito u njenim urbanim predelima gotovo nemoguće videti. Trka sa bikovima je jedna od najvećih atrakcija koje se dešavaju u ovom gradu, pa su upravo one jedan od glavnih motiva za posetu Pamploni.

Pamplona smeštaj

Kada je u pitanju Pamplona smeštaj možete pronaći u okviru hostela, hotela i apartmanskih kompleksa, za koje turisti tvrde da su veoma lepo opremljeni, udobni, i upotpunjeni različitim sadržajima koji će vaš boravak učiniti potpunim.

Pretraga

Destinacija

  • Pamplona

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.