Putovanje u Rondu

Ronda aranžmani – putovanje u Rondu: Ronda je andaluzijski grad u Španiji, smešten u pokrajini Malaga. Nalazi se 750m iznad nivoa mora, a sa litice na kojoj leži se pruža prelep pogled na okolne stene i reku Guadalevin, koja grad prirodno deli na dva dela. Neobičan gradić na stenama je služio kao inspiracija mnogim velikanima svetske umetnosti, a najupečatljivije ime među njima je svakako čuveni Ernest Hemingvej.

Putovanje u Rondu predstavlja neobično iskustvo, namenjeno svima onima koji žele da vide nešto novo i drugačije. Grad na stenama, prepun znamenitosti i nesvakidašnjih sadržaja predstavlja pravi kontrast većini evropskih destinacija, a kada je u pitanju Ronda aranžmani garantuju najkvalitetniji program obilaska atrakcija i okoline ovog simpatičnog grada.

Ronda znamenitosti na stenama

Ukoliko je vaša naredna destinacija Ronda znamenitosti ovog grada spadaju u red obaveznih obilazaka svih njenih posetilaca. Najveća atrakcija je verovatno sam pogled koji se pruža sa Ronde, kao i njen ambijent, budući da je ovaj grad na stenama podeljen rekom na dva dela, a oni su spojeni sa tri mosta koja, osim svoje funkcionalne uloge prave i fenomenalnu sliku.

Jedan od pomenutih mostova je ujedno i najveća gradska atrakcija, a reč je o mostu Ponto Nuevo. Slika ovog mosta uklopljenog u stenoviti ambijent izgleda kao da je izvučena iz najlepših filmskih kadrova, mada se istorija mosta vezuje i za neke tragične momente, s obzirom da je na njemu nekada bio smešten zatvor.

Kada je u pitanju Ronda znamenitosti koje ne bi trebalo da propustite uključuju i Plazu de Toros, mesto na kome su “rođene” borbe sa bikovima, Arapska kupatila i zidine grada koje su ga obezbeđivale kroz vekove.

Ronda smeštaj

Kada je u pitanju Ronda smeštaj možete pronaći u okviru hotela, pansiona i apartmana koji se iznajmljuju u gradu i njegovoj okolini. Koji god smeštaj da izaberete, očaravajući pogled iz soba je zagarantovan, jer Ronda svojim posetiocima ne pruža ništa manje od toga. U obilasku znamenitosti, ne zaboravite da probate i neke od lokalnih specijaliteta.

Pretraga

Destinacija

  • Ronda

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.