San Sebastian letovanje

San Sebastian letovanje – aranžman za putovanje: San Sebastian je primorski grad na severu Španije, koji se nalazi u autonomnoj pokrajini Baskija. Glavne delatnosti ovog grada su trgovina i turizam, a San Sebastijan je jedna od važnih turističkih destinacija u Španiji i Evropi. Karakterišu ga predivni pejzaži kao što je uvala La Konča i razvoj moderne arhitekture koji je započet u drugoj polovini 19. veka. Međunarodnu popularnost ovaj grad stekao je zahvaljujući Internacionalnom filmskom festivalu u San Sebastijanu. Ukoliko i vi želite da posetite ovaj grad, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno letovanje u San Sebastianu.

San Sebastian plaže

Ukoliko posetite San Sebastian leti, imaćete priliku da se uverite da se najuzbudljivije stvari odvijaju na plažama Ondareta i La Konča (školjka). Ove San Sebastian plaže su vrhunskog kvaliteta, redovno se održavaju, a prekriva ih fini zlatno-žuti pesak. Prostiru se čitavom dužinom zaliva, pa na njima ima dovoljno mesta za sve zainteresovane posetioce.

Preko reke se nalazi treća plaža Zuriola, poznata po velikim talasima idealnim za surfovanje na dasci. Na ostrvcetu Santa Klara, koje se nalazi preko puta zaliva, u vreme oseke stvori se još jedna prekrasna plaža.

San Sebastian znamenitosti

Trg Konstitusion se smatra samim centrom ovog grada, a karakterišu ga srednjovekovne zgrade sa balkonima, sa kojih su se nekada gledale borbe sa bikovima. U prošlosti su se na ovom trgu održavala krunisanja španskih kraljeva i podizali ustanci.

U blizini ovog trga nalazi se prekrasna barokna crkva iz 18. veka, kao i zgrada dominikanskog samostana iz 16. veka, koja je izgrađena u gotskom stilu. Danas se u ovoj zgradi nalazi muzej San Telmo.

San Sebastian smeštaj

Ukoliko se opredelite za letovanje u San Sebastianu, onda su pravo mesto za vas San Sebastianu hoteli, a u ponudi ovog španskog grada postoje i luksuzne smeštajne jedinice, ali i one nešto skromnije i pristupačnije široj populaciji, kao što su moteli i hosteli. Kada su u pitanju San Sebastian hoteli u turističkoj ponudi ovog španskog grada nalazi se veliki broj smeštajnih kapaciteta namenjenih turistima koji rado posećuju ovo letovalište. Takođe u ponudi San Sebastiana postoji i veliki broj apartmana za iznajmljivanje, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš u San Sebastianu.

Last minute San Sebastian

San Sebastian last minute ponude itekako su popularne kod mnogih turista koji žele da posete ovaj španski grad na obali mora, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet namenjen za letovanje jesu i San Sebastian first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom prelepom gradu.

Pretraga

Destinacija

  • San Sebastian

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.