Santander letovanje

Santander letovanje – aranžman za putovanje: Santander je lučki grad koji se nalazi na severnoj obali Španije i glavni je grad autonomne pokrajine Kantabrija. Izlazi na Biskajski zaliv, a u pitanju je mali, elegantni grad koji je nastao još u doba Rimljana. Ovaj deo Španije karakterističan je po bujnoj vegetaciji, lepim plažama i čistim morem, a ima epitet “zelene Španije”. Santander je danas lep i miran turistički grad, okružen prekrasnim plažama i brojnim parkovima. Ako imate želju da posetite Santander pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i organizujte sebi nezaoravno putovanje u Santander.

Santander plaže

Santanderske plaže, među kojima je najpoznatija El Sardinero, su veoma popularne i turistički atraktivne. Posebno su primamljive surferima i to najviše u jesenjem periodu, kada ih zbog vetrovitog vremena ima više nego obično. Santander plaže prepoznatljive su po tome što su izuzetno lepo uređene, a pogodne su i za porodice sa decom, zbog finog peska i kvalitetnog sadržaja.

Santander znamenitosti

Jedna od najstarijih građevina je gotska katedrala, ali ako ste turista obavezno je potrebno prošetati celim gradom, gde postoji veliki broj plemićkih zgrada iz 18. veka, ulicu i park Pereda, Gradsku većnicu, kao i Palazio Magdalena koja se nalazi na istoimenom poluoostrvu Magdalena, okruženom lepim santanderskim plažama.

Palata Magdalena sazidana je za potrebe kraljevske porodice, danas je u njoj smešten Univerzitet, a sa njenog vidikovca pruža se prelep pogled na zaliv i plaže. Veoma je zanimljiva i šetnja uz obalu mora gde ćete se susresti sa modernim građevinama koje su savršeno uklopljene u kompletan gradski ambijent.

Santander smeštaj

Ukoliko se opredelite za letovanje u Santanderu, onda su pravo mesto za vas Santander hoteli, a u ponudi ovog španskog grada postoje i luksuzne smeštajne jedinice, ali i one nešto skromnije i pristupačnije široj populaciji, kao što su moteli i hosteli. Kada su u pitanju Santander hoteli u turističkoj ponudi ovog španskog grada nalazi se veliki broj smeštajnih kapaciteta namenjenih turistima koji rado posećuju ovo letovalište. Takođe u ponudi Santandera postoji i veliki broj apartmana za iznajmljivanje, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš u Santanderu.

Last minute Santander

Santander last minute ponude itekako su popularne kod mnogih turista koji žele da posete ovaj španski grad na obali Mediterana, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet namenjen za letnje putovanje jesu i Santander first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom prelepom gradu.

Pretraga

Destinacija

  • Santander

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.