Tosa de Mar letovanje

Tosa de Mar letovanje – aranžmani: Tosa de Mar sve je popularnija turistička destinacija, a predstavlja obalni deo španskog grada Đirona, smešten na pola puta između Barselone i granice Španije sa Francuskom. Aerodrom Đirone je smešten na oko 30 km od ovog letovališta, a aerodrom Barselone na 90 km, pa ni put do letovanja u Tosa de Mar nije dug ni naporan.

Po mišljenju mnogih, ovo je jedan od najlepših gradova i delova obale Španije, a ovo mesto bilo je inspiracija mnogim umetnicima koji su ga rado obilazili. Malo je stanovnika koji u Tosa de Mar žive (tek negde oko 8 hiljada), ali je ono leti puno turista iz svih krajeva sveta! Ovaj šarmantni obalski gradić, ima tipičnu mediteransku klimu i peščane plaže, kao i izlazak na čisto, tirkizno-plavo more.  Aranžmani agencija za letovanje u Tosa de Mar izlistani su ovde, pa ih lako možete pronaći i obaviti rezervaciju, te uživati u šarmu ovog španskog grada.

Tosa de Mar plaže

Tosa de Mar ima svoju Grande Beach, peščanu i prelepu, dugu oko 300 metara. Ovo je najpopularrnija plaža ovde, a na njoj turisti uživaju u sunčanim danima i širokom opsegu usluga i aktivnosti koji se nude na samoj plaži.

La Mar Menuda, Platja d’es Codolar i Platja Santa Maria de Llorell takođe su plaže koje se nalaze u Tosa de Mar ili njegovoj neposrednoj blizini, pa obavezno obiđite i njih tokom svog boravka na ovom šarmantnom španskom letovalištu.

Tosa de Mar smeštaj

Tosa de Mar je vrlo turistički razvijena, pa joj ne manjka ni odličnih ponuda smeštaja. Smeštaj u Tosa de Mar postoji u vidu hotela, soba, apartmana i vila, ali agencije u aranžmanima najčešće nude siguran i lep – hotelski smeštaj. Koji god od hotela da odaberete, teško da ćete pogrešiti, jer svi se odlikuju odličnom uslugom i mnogim sadržajima i aktivnostima koje nude.

Tosa de Mar znamenitosti

Znamenitosti u Tosa de Mar nisu brojne, ali ovaj gradić svakako je prelep i vredan obilaska. Beskrajan broj barova, restorana, zanimljivih uličica i aktivnosti pronaći ćete šetajući se njegovim centrom, dok će vas kulturno-istorijske znamenitosti ovog grada sigurno ostaviti bez daha: širom Tosa de Mara nailazićete na simpatične crkve, zamke, tvrđave i muzeje. Obiđite ih spontano, a nema sumnje da ćete sa ovog letovanja otići puni utisaka.

Pretraga

Destinacija

  • Tosa de Mar

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.