Putovanje u Kovačicu

Kovačica smeštaj i put – ponuda aranžmana: Kovačica je opština koji se nalazi na 43 km od Beograda, u Banatu. Grad je poznat po izletištima među kojima su poznati Park u Debeljači koji datira iz 1963. godine. Tu je i izletište Alaš koji se nalazi na 3 kilometra od Padine, izletište Višnjičkov – omiljeno mesto za provod meštana, Gornja i Donja dolina u Padini i Vašarište u Debeljači. Kao posebna prirodna atrakcija se izdvaja rekla Tamiš koja prolazi kroz ceo Banat i uliva se u DUnav.

Posetite Kovačicu uz jedan od naših aranžmana i uverite se u kompletnu ponudu koju nudi raznolikost ove opštine u Vojvodini.

Kovačica znamenitosti i atrakcije

Za one koji još ne znaju, Kovačica je metropola naive, s obzirom da preko sedamdeset godina neguje tradiciju naivne umernosti. Zbog ove prednosti, ali i sve veće turističke ponude, Kovačica je jedna od destinacija u usponu i kada je reč o inostranim posetiocima. U opštini postoji veliki broj galerija, muzeja, a ponuda grada obuhvata i različite manifesracije.

Posetite u Idvoru i zavičajni kompleks Mihajla I Pupina koji obuhvata njegovu kuću, muzejsku zbirku, narodni dom, ali i crkvu u kojoj je on kršten. Na listi mesta koje morate obići se nalaze: Etnografski muzej u Debljeljači, Etno kuća u Padini, Etno kuća u Padini i Lega Vladimira Fijata u Samošu.

Jedan od razlog zbog kog se turisti opredeljuju za boravak u ovom mestu je i Kovačica spa opcija koju nudi naselje Kovačica relax. Ovde možete rasteretiti um i telo uz bogatu ponudu centra namenjenom odmoru i opuštanju.  

Kovačica smeštaj

Kovačica smeštaj se deli na nekoliko kategorija. Postoji turističko naselje Kovačica relax koje nudi apartmanski smeštaj u bungalovima, ali tu su i kuće za iznajmljivanje, sobe i studio apartmani. Još jedna mogućnost su seoska turistička domaćinstva u kojima ćete naići na vrhunsku uslugu i gostoprimstvo. Cene su razumne, a na vama je samo da se odlučite za Kovačica smeštaj koji vam najviše odgovara.

Kada se opredelite za putovanje u Kovačicu, osim što ćete posetiti brojne znamenitosti i atrakcije – ne propustite priliku da uživate u gastronomskoj ponudi grada. Osetite ukuse mešavine mađarske, rumunske, slovačke i vojvođanske kuhinje u jednom od brojnih restorana i salaša.

Destinacije - Kovačica

Pretraga

Destinacija

  • Kovačica

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.