Novi Bečej putovanje

Novi Bečej putovanje – ponuda aranžmana: Novi Bečej je naselje u Srednjobanatskom okrugu koje leži na reci Tisa i predstavlja pravu turističku atrakciju. Ovo je jedna ušuškana i krajnje simpatična varoš koja ima tek nešto više od 10 000 stanovnika. Oni za sebe kažu da su ljudi koji znaju da uživaju u druženju, piću, hrani, ali i životu. Baš iz ovih razloga ćete se u ovom gradu osetiti dobrodošlo i prihvaćeno.

Novi Bečej vrvi od manifestacija i to ga čini jednim od posećenijih gradova u Srbiji. Velikogospojinski dani su vreme kada Bečej postaje stecište odlične zabave, a za vreme obeležavanja praznika, gradom prođe čak dvesta hiljada ljudi. Posebnu draž ove destinacije čini reka Tisa, na koju su Vojvođani jako ponosni. Posetite Novi Bečej uz jedan od naših aranžmana i upoznajte se sa čarima Srbije.

Novi Bečej znamenitosti i atrakcije

Ukoliko se nađete u Bečeju, ne propustite priliku da posetite romaničku baziliku Arača, koja je podignuta 1230. godine i koja je obnovljena zalaganjem kraljice Jelisavete 1370. Iz arheoloških pronalazaka, da se zaključiti da je monumentalna zgrada opatije podignuta na temeljima još starije crkve koja datira iz XI veka.  

Novi Bečej je poznat i po letnjikovcima i dvorcima koji su simbol ove opštine. U kumanskom ataru, na obali Tise nalazi se i hrast lužnjak koji je star preko 300 godina i predstavlja najlepše stablo hrasta u čitavoj Vojvodini. Stanovništvo je posebno ponosno i na Biserno ostrvo, mesto gde se preko dva veka uzgaja vinova loze od koje se pravi vino posebnog ukusa i arome – krokan.

Novi Bečej smeštaj

Kada je smeštaj u Novom Bečeju u pitanju, najpopularniji vid jedinica su apartmani i vile. Oni su izuzetno lepo uređeni i u njima ćete biti zadovoljni vrhunskom uslugom domaćina koji se brinu o potrebama gostiju. Cene smeštaja u Novom Bečeju su vrlo razumne, te nećete imati problem da nađete onaj koji je po vašoj meri.

Kada posećujete Novi Bečej, posećujete mesto sa dušom, mesto gde ćete uživati u hrani, piću i pejzažu. Upoznajte Srbiju na nov način i posetite Novi Bečej uz neki od naših aranžmana.

Pretraga

Destinacija

  • Novi Bečej

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.