Orašac putovanje

Orašac smeštaj – aranžman za putovanje: Orašac je naselje u Srbiji u Šumadijskom okrugu. Nalazi se nedaleko od Aranđelovca, a u ovom mestu se odigrao jedan od najznačajnijih događaja u istoriji srpskog naroda – podizanje Prvog srpskog ustanka. Orašac se smatra kolevkom moderne srpske države i istorijski je veoma bitan grad, a iz tog razloga i brojni turisti obilaze ovo mesto. Ukoliko i vi želite da posetite Orašac potražite ponude brojnih turističkih agencija sa našeg sajta i organizujte sebi savršeno putovanje u Orašac.

Orašac smeštaj

Ukoliko se opredelite za putovanje u Orašac smeštaj koji postoji u turističkoj ponudi ovog grada obuhvata brojne objekte koji su namenjeni turistima koji rado dolaze i posećuju Orašac. Ako je vaša destinacija Orašac hoteli su najbolje rešenje za odsedanje, s obzirom na to postoje mnogi objekti koji su savršeno opremljeni i nude maksimalni komoditet za sve posetioce.

Orašac znamenitosti

U Orašcu je sklopljen dogovor o presudnom kretanju u boj protiv Turaka u novembru 1803. godine, a ustanak je podignut na Sretenje, 15. februara 1804. godine u tzv. Marićevića jaruzi. U znak sećanja na ovaj datum podignut je memorijalni kompleks – spomen-obeležje u Marićevića jaruzi, Crkva svetog Vaznesenja Gospodnjeg, škola Prvi srpski ustanak, spomenik voždu Karađorđu i muzej. Orašac je odlukom skupštine Srbije kategorisan u znamenito mesto i na taj način svrstan u kulturno dobro od značaja za Republiku Srbiju.

Orašac aranžmani

Kada su u pitanju Oračac aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u ovaj srpski grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je u pitanju Orašac na jesen ili Orašac na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad svojim sadržajem nudi mnoštvo mogućnosti za obilazak, razgledanje i opuštanje.

Pretraga

Destinacija

  • Orašac

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.