Senta putovanje

Senta hoteli – aranžman za putovanje: Senta je gradić na obali reke Tise u Severnobanatskom okrugu Srbije. Senta je najveće naselje u Srbiji u kome većinu imaju Mađari. Senta je jedan od najstarijih gradova u Vojvodini, a tokom 19. i 20. veka pored poljoprivrede u Senti su se razvijali trgovina, zanati i prehrambena industrija. Raskršće puteva, kao i pogodne veze sa Suboticom, Novim Sadom i Zrenjaninom čine Sentu privlačnim mestom u ovom delu Vojvodine.Ukoliko želite da posetite ovaj grad, pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno putovanje u Sentu.

Senta hoteli

Ukoliko se opredelite za putovanje u Senta hoteli koji postoje u turističkoj ponudi ovog grada nude veliki izbor različitih smeštajnih jedinica namenjenih brojnim turistima koji rado dolaze i posećuju Sentu. Ako je vaša destinacija Senta hoteli su najbolje rešenje za odsedanje, s obzirom na to postoje mnogi objekti koji su savršeno opremljeni i nude maksimalni komoditet za sve posetioce.

Senta znamenitosti

Jedna od najznačajnijih znamenitosti Sente jeste Spomen vidikovac Senćanske bitke. Posetioci mogu da pogledaju maketu koja prikazuje Senćansku bitku dimenzja 2 x 2 metra, sa 2000 figura i veliku detaljnu istorijsku topografsku kartu koja je prikazana na zidu, zajedno sa imenima istaknutih heroja. U sklopu izložbe nalaze se i vojna oprema iz vremena Senćanske bitke kao i autentični spisi, geografske karte i reprodukcije mnogih umetničkih slika.

U prostoriji koja se nalazi na samom vrhu tornja, posetilac može da se upozna sa izgledom Sente iz prošlog veka. U istom prostoru nalazi se i originalni mehanizam sata na tornju. Pogled sa terase Gradske kuće je impozantan, a sa 50 metara visine posetilac može doživeti panoramu Sente oivičenu tokom Tise koja preseca panonski pejzaž.

Senta aranžman

Kada su u pitanju Senta aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u ovaj srpski grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je u pitanju Senta na jesen ili Senta na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad nudi mnoštvo mogućnosti da savršeno ispunite svoj dan.

Pretraga

Destinacija

  • Senta

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.