Šid putovanje

Šid hoteli – aranžman za putovanje: Šid je grad koji se nalazi u Sremskom okrugu, na padinama Fruške Gore. Šid je najzapadnija opština Srema, a oblast na kojoj je izgrađen Šid je voćarsko-vinogradarski kraj. U ovom gradu razvijena je poljoprivreda, kao i prehrambena industrija i industrija tekstila. Opština ima veoma privlačan turistički potencijal, naročito za lov i ribolov. Brojni posetioci koji dolaze u Šid iz ovog grada nose samo pozitivne utiske, a ukoliko i vi želite da posetite Šid pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi putovanje u Šid.

Šid hoteli

Ukoliko se opredelite za putovanje u Šid hoteli koji postoje u turističkoj ponudi ovog grada nude veliki izbor različitih smeštajnih jedinica namenjenih brojnim turistima koji rado dolaze i posećuju Šid. Ako je vaša destinacija Šid hoteli su najbolje rešenje za odsedanje, s obzirom na to postoje mnogi objekti koji su savršeno opremljeni i nude maksimalni komoditet za sve posetioce.

Šid znamenitosti

U Šidu je pronađen mermerni sarkofag koji potiče iz 4. veka naše ere, a koji se danas čuva u Galeriji slika “Sava Šumanović” Šid. Sarkofag je pronađen 1997. godine i izrađen je od belog mermera. Sarkofag je najverovatnije, kako procenjuju naučnici, izrađen u sirmijumskim klesarskim radionicama. Ako putujete u Šid valjalo bi posetiti i: Muzej naivne umetnosti “Ilijanum”, Hram Prenosa moštiju Svetog oca Nikolaja, Ruski dvor, Arheološki lokalitet “Gradina na Bosutu”, jezero Moharač, izletište Lipovača i brojne druge značajne lokalitete i građevine.

Šid aranžmani

Kada su u pitanju Šid aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u ovaj srpski grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je u pitanju Šid na jesen ili Šid na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad nudi mnoštvo mogućnosti da savršeno ispunite svoj dan.

Destinacije - Šid

Pretraga

Destinacija

  • Šid

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Vila Košuta

Na travnjaku usred hrastove šume Morovića ugnjezdila se vila „Košuta" autentičnog izgleda. Izgrađena je u lovačkom stilu 1963. godine, a…

KONTAKTIRAJTE
22€/noćenje sa dor.