Anesi putovanje

Anesi putovanje – Anesi aranžmani: Anesi je grad smešten na granici Francuske i Švajcarske, udaljen oko 35 km od Ženeve. Grad ima oko 220 000 stanovnika, a zbog idiličnih ulica i reke Tju koja protiče kroz grad, nazivaju ga još i Alpskom Venecijom.

Kada je u pitanju Anesi putovanje možete isplanirati u bilo koje doba godine jer se ovaj grad ističe po lepoti istoimenog jezera i reke na kojima leži, ali i po odličnim ski centrima koji ga čine atraktivnom zimskom destinacijom.  Osnivanjem Savojskog univerziteta, Anesi je postao i važan obrazovni centar, pa zbog svih svojih karakteristika privlačan je turistima različitih generacija i interesovanja.

Ukoliko imate želju da posetite Anesi aranžmani ponuđeni na našem sajtu obuhvataju destinacije koje uključuju obilazak ovog mesta, a posebno su traženi zbog blizine Ženeve koju svakako treba obići zajedno sa Anesijem.

Anesi šta videti u ovom bajkovitom gradu?

Anesi na proleće predstavlja lepršav grad sa puno boja, mostova, bajkovitih kafića i idiličnih prizora kojima značajno doprinosi rekla Tju. Ukoliko se nađete u ovom gradu tokom lepih, sunčanih dana, primetićete da su parkovi i zelenilo glavna atrakcija ovog grada, naročito kada ih razgledate vozeći se na iznajmljenim biciklima ili brodićima. Brojni su restorani i kafići u ovom gradu, a poseban doživljaj pružaju njihove terase ukrašene cvećem koje gledaju na gradski trg, mostove, i reku koja protiče gradskim kanalima.

Jezero Anesi je u svetu poznato kao jedno od najčistijih na planeti, što dovoljno govori o tome kako ono izgleda i zašto turisti ne propuštaju da popiju kafu i provedu barem nekoliko sati na njegovoj obali.Ukoliko ipak Anesi posetite zimi, možda nećete upoznati sve njegove boje, ali ćete uživati u jednom od najlepših, ušuškanih ski centara u ovoj oblasti.

Smeštaj u Anesiju

Kada se nađete u Anesiju, možete odsesti u hotelima ili apartmanima koje grad nudi. Smeštaj u Anesiju je prilično pristupačan, barem u odnosu na obližnju Ženevu, pa po niskim cenama možete odsesti u ovom romantičnom gradu i uživati u svim njegovim lepotama. Hoteli u Anesiju su opremljeni modernim sadržajem i udobnim sobama, dok apartmani ne nude ništa manje dobar i pouzdan smeštaj.

Apartmani su pretežno izbor onih koji žele apsolutnu privatnost, dok hotele biraju turisti kojima je bitno da imaju osoblje hotela na raspolaganju, sa svim pogodnostima koje ovakva vrsta smeštaja nudi.

Pretraga

Destinacija

  • Anesi

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.