Evian putovanje

Evian putovanje – arnžmani: Evian je atraktivna banja koja se nalazi na obali Ženevskog jezera u Švajcarskoj. Ova banja je poznata pod nazivom Evijan le Ben i nalazi se na izvorima čuvene vode Evian. Izvore su svojevremeno posećivale sve značajne kraljevske porodice, te je danas ova banja veoma posećena i iza sebe ima veoma dugu istoriju.

Kako je banja poznata u svetu, neretko se ljudi odlučuju za boravak u samoj banji, dok se sve češće turisti opredeljuju za fakultativne izlete u Evian banju ukoliko se nađu u nekom drugom gradu u Švajcarskoj ili čak Francuskoj, jer se gradić Evian nalazi na samoj granici ove dve države. Pogledajte na našem sajtu koji aranžmani za putovanja uključuju obilazak ovog mesta, i krenite na jednu od najlepših destinacija koju ova zemlja može da ponudi.

Evian smeštaj – apartmani i hoteli

Smeštaj u Evian banji možete pronaći u okviru hotela na obali jezera ili apartmanskih kompleksa u njegovoj okolini. Kako je Evian jedno od lepših i veoma posećenih mesta u državi, koje biraju ljubitelji elegantnog duha, i hoteli i apartmani pružaju identičnu sliku i atmosferu. Vrhunska usluga uz kvalitetan sadržaj smeštaja vas neće ostaviti ravnodušnim, a ljubaznost osoblja i gostoljubivost će postati jedna od prvih asocijacija na vaš odmor u ovom gradiću.

Evian šta videti i obići?

Turisti pretežno posećuju Evian na proleće, ali i ako se odlučite za posetu ovog gradića i banje na jesen ili zimu, dobar provod i odmor vam je zagarantovan. Ukoliko ste željni odmora u prirodi, Evian je prava destinacija za vas. Evia nema mnogo atrakcija i znamenitosti za obići, ali šetnje pored Ženevskog jezera i opuštanje daleko od gradske žege, u miru i tišini u ovom malom gradu na granici Švajcarske i Francuske su ono što vam ovaj grad nudi.

Godine 1789. je donela kompletnu revoluciju ovom gradiću i potpuno ga rekonstruisala. Iste godine je otkrivena čuvena mineralna voda “Evian”. Danas je ova voda, zbog svog idealnog mineralnog sklada i čistoće veoma dobra i pogodna za piće. Evian voda spada u najpopularnije vode na svetu, jer pruža rehidrataciju u organizmu i veoma je zdrava.

Pretraga

Destinacija

  • Evian

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.