Lokarno putovanje

Lokarno putovanje – aranžmani za odmor: Lokarno je švajcarski grad na jezeru Mađore, u podnožju Alpa. Smešten je u krajnje južnom delu Švajcarske, blizu granice sa Italijom. S obziorm na to gde je smešten Lokarno, područje ovog grada je najtopliji i najosunčaniji deo Švajcarske. Zahvaljujući činjenici da se nalazi na obali poznatog jezera i da ga okružuju Alpi, ovaj grad je jedno od popularnijih turističkih odredišta u Švajcarskoj. Ukoliko želite da posetite ovaj grad pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi putovanje u Lokarno.

Lokarno znamenitosti

Lokarno ima izuzetno dugu istoriju i tradiciju, a u istorijskim spisima se prvi put spominje još početkom 9. veka. Lokarno je izuzetno popularna lokacija i grad koji ima mnoštvo sadržaja za sve turiste koji odluče da ga posete.

Lokarno je domaćin međunarodnog filmskog festivala – Festival del film Locarno, kada okuplja brojne pripadnike evropskog, ali i svetskog džet-seta. Pored ove manifestacije koja može biti atraktivna turistima, Lokarno ima još niz primamljivih lokaliteta i zdanja. Neki od njih su i dvorac Castello Visconteo, crkva Madonna del Sasso, ali i Piazza Grande – glavni gradski trg i mesto gde se održava popularni filmski festival.

Ipak, ono što najviše privlači turiste u Lokarno jeste samo jezero Mađore, koje se smatra jednim od najlepših jezera u tom delu Evrope.

Lokarno smeštaj

Lokarno smeštaj koji postoji u okviru turističke ponude ovog grada obuhvata brojne objekte koji su namenjeni turistima koji rado dolaze i posećuju ovaj gradić na švajcarsko-italijankoj granici. Ako je vaša destinacija Lokarno hoteli koji se nalaze u ovom gradu su najbolje rešenje za odsedanje, s obzirom na to postoje mnogi objekti koji su savršeno opremljeni i nude maksimalni komoditet za sve posetioce.

Lokarno aranžmani

Kada su u pitanju Lokarno aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u ovaj grad, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je u pitanju putovanje u Lokarno na jesen ili putovanje u Lokarno na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad ima mnoštvo potencijala da savremeno ispunite svoj dan.

Pretraga

Destinacija

  • Lokarno

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.