Lozana putovanje

Lozano putovanje – aranžman: Lozana je peti grad po veličini u Švajcarskoj i veoma je institucionalno važan grad u ovoj zemlji, s obzirom na to da se u njemu nalazi i veliki broj univerziteta. U Lozani su nalazi sedište Međunarodnog olimpijskog komiteta, a u istoriji je ovaj grad poznat kao mesto gde je održano najviše međunarodnih skupova u 20. veku. Ono što je značajna posebnost Lozane jeste činjenica da je to najmanji grad na svetu sa metro sistemom. Brojni turisti posećuju Lozanu, a ukoliko i vi želite da obiđete ovaj grad pogledajte ponude turističkih agencija koje su izlistane na našem sajtu.

Lozana smeštaj

Kada su u pitanju hoteli u Lozani u ponudi imate različite vrste navedenih smeštajnih objekata. Na meti turista su i luksuzni hoteli, ali i oni nešto skromniji. Pored toga imate mogućnost i odabira privatnog smeštaja, koji može biti na bazi noćenja u sobama, apartmanima ili studijima. Svi navedeni objekti nalaze se u neporednoj blizini najznačajnijih delova Lozane, s obzirom na to da je u pitanju mali grad i sve što možete i treba da vidite je takoreći na dohvat ruke.

Lozana znamenitosti

Lozana je smeštena na severnoj, sunčanoj strani Ženevskog jezera. Ovo jezero je drugo najveće jezero u srednjoj Evropi i prava je atrakcija za brojne turiste koji žele da prošetaju pored ovog bajkovitog jezera.

U Lozani se nalazi i Olimpijski muzej, koji je smešten uz samu obalu Ženevskog jezera, a u njegov kompleks se ulazi pored velike fontane. Na četiri sprata ovog muzeja i na više od 12.000 kvadratnih metara mogu se pogledati slike, monografije i statue, sve o istoriji Olimpijskih igara i mnogo još toga vezano za najveće sportsko takmičenje. Još jedna od važnih znamenitosti koje možete pronaći jeste Katedrala Notr Dam u Lozani, a u pitanju je crkva koja je izgrađena 1170 godine.

Lozana aranžmani

Kada su u pitanju aranžmani za Lozanu u ponudi turističkih agencija sa našeg sajta možete pronaći veliki broj različitih opcija i odabrati onu koja vama najviše odgovara. Bilo da je u pitanju Lozana na proleće ili Lozana na jesen, ugođaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj grad i njegova bliža okolina nude mnoštvo mogućnosti da savršeno ispunite svoj dan.

Pretraga

Destinacija

  • Lozana

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.