Stokholm putovanje

Stokholm putovanje – aranžmani: Putovanje u Stokholm, švedsku prestonicu, sve je popularnije, te se turisti iz celog sveta sve češće odlučuju za ovaj city break. Stokholm se nalazi u istočnom delu Švedske i celog Skandinavskog poluostrva, a predstavlja jedan od najnaseljenijih gradova Nordijskih zemalja.

Stokholm je poznat po svojoj lepoti, a vrlo je neobičan i zanimljiv, pa je sjajna destinacija za istraživanje i putovanje koje će se još dugo prepričavati. Aranžmane za putovanje u Stokholm lako ćete pronaći na našem sajtu, pa i uživati upoznavajući švedsku prestonicu na najbolji način.  

Stokholm smeštaj

Agencije uglavnom nude hoteli Stokholm kao ponudu smeštaja u svojim aranžmanima, ali Stokholm, naravno, ima i apartmane, hostele, motele..kao prava evropska metropola. Ovo je jedan od najcivilizovanijih i najčistijih gradova na svetu, a u njemu se važi i ona poznata :“ladno, al’ je standard”, pa vas u hotelu sigurno očekuje vrhunska usluga i ugođaj.

Hoteli u Stokholmu su raspoređeni po čitavom gradu, a preporučujemo da odaberete neki koji se nalazi u centru grada kako biste uštedeli vreme i imali što više sati preko dana za obilazak grada. Ukoliko ste veći ljubitelj apartmanskog, ili smeštaja u hostelu, lako ćete pronaći i njih, te ćete sigurno za putovanje u Stokholm imati smeštaj koji je baš po vašoj meri.

Stokholm znamenitosti

Stokholm upravo svojim znamenitostima, arhitekturom, atrakcijama, ali i kuhinjom i kvalitetom života privlači turiste. Galma Stan (Stari grad) je broj jedan lokacija na koju treba da odete kad stignete u Stokholm. Kao što znamo, svaki grad ima svoj centar, stari grad koji je uglavnom i najlepši, a ovaj datira iz 13. veka i nalazi se u Ginisovoj knjizi rekorda kao grad najstarije netaknuto gradsko jezgro na svetu.

Sem Galma Stana, obavezno obiđite Stokholmsku kraljevsku palatu; Stadshuset, gradsku kuću Stokholma; Ostrvo Đurgarden; Istorijski muzej; Muzej Vasa; Nobelov muzej, ali i još mnogo sjajnih kulturno-istorijskih atrakcija koje će vas čekati na svakom koraku Stokholma.

Takođe, putovanje u Stokholm iskoristite da popijete odličnu švedsku kafu, uživate u zdravim obrocima koje ćete nalaziti na svakom koraku, ali i za uživanje u sauni koja je neizostavan deo celokupnog života “na skandinavski način”.

Pretraga

Destinacija

  • Stokholm

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.