Fetije letovanje

Fetije hoteli – Fetije letovanje: Fetije je jedno od najpopularnijih letovališta na turskoj obali, smešteno na 135 km od Marmarisa, na putu prema Antaliji. Karakterišu ga živopisne ulice, veseli bazari, velika luka, građevine u etno stilu i planinski pejzaži koji stvaraju savršen kontrast moru. Grad leži na mestu gde se susreću Egejsko i Sredozemno more, što ga uz prijatnu klimu čini još interesantnijim.

Kada je u pitanju Fetije letovanje podrazumeva boravak u jednom od najlepših letovališta turske obale koje može da ponudi za svakog ponešto. Na našem sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Fetije u ponudi, i izabrati onaj koji u potputnosti odgovara vašim potrebama.

Fetije hoteli i apartmani

Kada je u pitanju mesto Fetije hoteli i apartmani pružaju pravi užitak, s obzirom na moderno uređenje, udoban nameštaj, vrhunsku uslugu i sve dodatne sadržaje koji su karakteristični za hotele i vile. Smeštaj možete odabrati prema svojim preferencijama. Ukoliko vam je bitna hotelska usluga sa svim pogodnostima koje ona podrazumeva, možete se odlučiti za neki od fenomenalnih hotelskih smeštaja, dok oni koji žele potpuni mir i privatnost mogu izabrati apartmane. Apartmani imaju nešto niže cene u odnosu na hotele, što ih često čini popularnijom opcijom među turistima.

Fetije last minute – šta videti?

Ukoliko planirate putovanje u Fetije last minute ponude mogu biti odličan način da organizujete putovanje, s obzirom na to da pružaju mogućnost obilaska ove fenomenalne destinacije po nižim cenama od standardnih. Kako su plaže jedna od najvećih atrakcija ovog mesta, treba pomenuti Oludeniz, zvanično najlepšu plažu Mediterana koja je vrlo često i glavni povod za odlazak u Fetije. Tu su i orijentalno uređeni barovi i restorani u kojima možete probati originalne turske poslastice, kao i specijalitete internacionalne kuhinje. Ukoliko prošetate gradom, primetićete mešavinu urbanog i tradicionalnog stila koja ovom gradu, kao i mnogim turskim letovalištima pruža poseban šarm.

Pretraga

Destinacija

  • Fetije

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.