Izmir putovanje

Izmir last minute – Izmir putovanje: Izmir je turski grad smešten u dubokom zalivu Egejskog mora. Treći je po veličini grad u Turskoj nakon Istanbula i Ankare, mada po svom sadržaju i znamenitostima nije ništa manje atraktivan od najvećih gradova u ovoj zemlji. Izmir je poznat i kao grad sa jednom od najvećih mediteranskih luka.

Kada je u pitanju Izmir putovanje predstavlja odlazak u urban, moderan grad prepun hotela, restorana, klubova i luksuznih sadržaja, koji će vas oduševiti ukoliko ste u potrazi za dinamičnim odmorom. Pravu suprotnost urbanim delovima grada čini starogradski deo koji takođe treba posetiti, a čiji obilazak obuhvataju gotovo svi aranžmani za Izmir. Na našem sajtu možete pogledati ponudu putovanja za ovaj grad, i odlučiti se za onu koja vama najviše odgovara.

Izmir last minute – povoljan smeštaj u Izmiru

Ukoliko želite da putujete u Izmir last minute ponude mogu da budu od velike koristi, s obzirom na to da će vam omogućiti povoljniji boravak u nekim od najlepših hotela ovog grada. Osim luksuznih hotela sa vrhunskom uslugom i bogatim sadržajem, možete se odlučiti i za apartmane, ukoliko vam je potpuna privatnost na prvom mestu. Gotovo svi apartmanski kompleksi i hoteli poseduju bazene, spa centre, kozmetičke salone i druge sadržaje koji će vaš odmor učiniti potpunim.

Izmir znamenitosti i plaže

Kada posetite Izmir znamenitosti koje bi trebalo posetiti uključuju Izmir Saat Kulesi – sat na Konak trgu, zatim Kemeraltı – bazar suvenira, začina i odeće u centru Izmira, muzej Izmir Agora, Konak Pier, drevne ruševine Efesa i mnoge druge. Izmir plaže ističe kao posebno lepe i privlačne turistima, a tu su i parkovi, gradska šetališta, galerije i muzeji koje svakako ne bi trebalo da propustite.

Pretraga

Destinacija

  • Izmir

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.