Kušadasi letovanje

Kušadasi letovanje – aranžmani: Oko milion turista svakog leta odluči da obiđe Kušadasi – tursko letovalište na obali Egejskog mora. Ovaj grad broji oko 50.000 stanovnika, a bio je naseljen još u antičko doba kada se zvao Neapolis, a njegove antičke korene možemo videti u zanimljivim znamenitostima ovog mesta.

Na turskoj obali Egejskog mora, Kušadasi je najpopularnije letovalište, a to nije slučajno – savršena klima, prelepe peščane plaže u Kušadasiju, kao i zanimljive aktivnosti i sadržaji koji se nude – Kušadasi čine odličnim izborom za letovanje. Tako Kušadasi letovanje pretvara u sasvim posebno iskustvo, a aranžmane agencija lako ćete pronaći na našem sajtu.

Kušadasi smeštaj

Kada se radi o smeštaju u Kušadasiju, s obzirom na turističku razvijenost i potražnju za ovim mestom, ne čudi što su Kušadasi hoteli brojni. Nalaze se na najrazličitijim lokacijama, širom ovog grada, a imaju i drugačije pogodnosti.

Oni koji su deo ponuda aranžmana agencija često imaju polupansion, a nekada i pun pansion, kao i bazen u svom sklopu. Odlikuju se i odličnom uslugom, gostoljubivim domaćinima, a neretko se nalaze na samoj obali i imaju sopstvenu plažu. Izaberite hotel po vašem ukusu i nema sumnje da će smeštaj u Kušadasiju upotpunuti sjajan dojam ovog letovališta.

Kušadasi plaže

Plaže u Kušadasiju brojne su, a svako će tokom letovanja pronaći onu koja je baš po njegovom ukusu. Pročnimo od Gradske plaže u Kušadasiju – kao i svaka gradska plaža, nešto je prljavija od ostalih, kao i voda u njenoj blizini. Iako ima mnogo lepših plaža u Kušadasiju, ako odsedate u gradu – ova vam je najbliža. Ipak, preporučujemo da obiđete i ostale plaže!

Green beach (Zelena plaža) i Ladies beach (Damska plaža), peščane su i izuzetno lepo uređene, a nude i mnoge sadržaje – od kafea do vodenih sportova – ovde ćete imati pravi, plažni ugođaj. Posetite i Long beach (Duga plaža) kao i Kostur beach, izuzetno su lepe i zanimljive. Letovanje u Kušadasiju, uz obilazak i boravak na ovim plažama izuzetno će vam prijati.

Kušadasi atrakcije

Kušadasi ne samo da je izvrsno letovalište, već je i pun kulturno-istorijskih znamenitosti i atrakcija koje morate obići tokom letovanja! Artemidin hram, odnosno njegovi ostaci, poreklo vode iz 6. veka pre nove ere, a nalaze se upravo u Kušadasiju, odnosno njegovoj blizini!

Arheološki muzej u Efesu takođe je blizu, pa ga obavezno obiđite, kao i Kuću Device Marije i Crkvu Svetog Jovana Bogoslova. Kušadasi tvrđava izuzetno je lepa, a noćnu šetnju kroz grad možete upotpunuti njenim obilaskom.

Pretraga

Destinacija

  • Kušadasi

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.