Sarimsakli letovanje

Sarimsakli last minute ponude – aranžmani za Saramsakli letovanje: Sarimsakli je turistička destinacija u Turskoj koju karakterišu najlepše plaže ove države. Nalazi se na severu države i udaljena je oko 790 kilometara od naše granice. Pored prelepih plaža, ovo tursko letovalište je poznato i po plantažama maslina, vinove loze i pistaća.

Kada je u pitanju letovanje Sarimsakli je mesto koje pruža odličan odnos cene i kvalitete, pa ne čudi što se mnogi turisti odlučuju upravo za ovaj deo Turske kada je u pitanju letnji odmor. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Tursku i želite da se odmorite, opustite i provedete, Sarimsakli je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne i veoma povoljne aranžmane u letovalištu Saramsakli.

Sarimsakli hoteli i apartmani – smeštaj u Sarimsakliju

Sarimsakli aranžmani podrazumevaju i smeštaj i prevoz. Hoteli u Sarimsakliju nude all inclusive uslugu po veoma pristupačnim cenama, te ne čudi što su veoma traženi. Kako se bukiraju veoma brzo, ak želite da provedete letovanje u Sarimsakliju, rezervišite svoje mesto na vreme.

Kada je u pitanju letovalište Sarimsakli apartmani su dosta manje tražen tip smeštaja od hotela, ali ih ima u ponudi, te ako ste više za privatan smeštaj, možete naći apartmane koji odgovaraju svim vašim potrebama i zahtevima.

Sarimsakli last minute ponude

Last minute Sarimsakli ponude odlična su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Sarimsakli first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa možete rezervisati sebi putovanje dosta pre letnje sezone.

Sarimsakli znamenitosti i atrakcije – šta videti u Sarimsakliju?

Kada je u pitanju letovanje u Turskoj Sarimsakli je idealna destinacija za sve one koji su željni odmora na prelepim plažama. Ono što karakteriše ovo tursko mesto je niska vlažnost vazduha, 0.5%, te je zbog toga Sarimsakli prava vazdušna banja koja je veoma pogodna za one koji imaju problema sa disajnim organima i srcem.

Iz Sarimsaklija se organizuju brojni izleti, te možete obići neke od značajnih istorijskih znamenitosti, kao što su: Troja, Pergamon, Izmir i Efes. Pored organizovanih izleta i ekskurizija u okolini Sarimsaklija, u samom mestu obavezno obiđite Holed Stone, kamen koji je atrakcija za mlade i Bride rock koji je veoma zanimljiv zaljubljenima, jer postoje razne legende u vezi sa samom stenom.

Odmor na dugim i peščanim plažama vam je zagarantovan ukoliko se odlučite za letovanje u Sarimsakliju, te ako želite da pobegnete od gradske gužve i da se opustite tokom letnjeg odmora, Sarimsakli je letovalište baš po vašoj meri.

Pretraga

Destinacija

  • Turska Sarimsakli

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.