Dubai putovanje

Dubai hoteli – aranžmani za putovanje: Ako je ove godine vaš izbor za letovanje Dubai, onda je pravo vreme da se informišete i saznate šta sve možete obići u Dubaiju, kao i kakva vas ponuda aranžmana očekuje.

Letovanje u Dubai

Kada je u pitanju putovanje u Dubai, u ovom najvećem i najposećenijem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, čeka vas dosta iznenađenja, i to ne samo povodom svega što ćete moći da vidite, već i svega što ćete moći da iskusite.

Ovaj grad, koji se svake godine nađe na nekoj od lista koje nabrajaju najskuplje gradove na svetu (ili Srednjem Istoku), zaista na neki način predstavlja čudo modernog sveta, pa samim tim ni ne iznenađuje što i aranžmani za Dubai uglavnom pretenduju da ponude odlične obilaske i atrakcije koje ovaj grad čine toliko interesantnim turistima iz celog sveta.

Znamenitosti Dubaija

Kada je u pitanju Dubai znamenitosti postoje na svakom koraku, dok biste možda pre u ovom slučaju očekivali da u ovoj glamuroznoj i sjajnoj prestonici luksuza pre vidite samo kitnjaste hotele i oblakodere, to nije nužno slučaj, a i da jeste, to nisu tek neki obični hoteli i oblakoderi, a evo i zašto.

Kada je u pitanju Dubai atrakcije koje ćete videtu su sve impozantne, ali možda nije tako kao Burdž Kalifa, najviši oblakoder na svetu i istovremeno simbol Dubaija. Ako odlučite da posetite ovaj soliter, možete se popeti do 124. sprata, gde vasa čeka zapanjujuća panorama ovog grada, što je doživljaj koji nikad nećete zaboraviti.

Ono sledeće što bi definitvno trebali da posetite jeste stari deo grada, Al Fahidi, gde ćete se upoznati sa prošlošću i potpuno drugačijim Dubaijem. U ovo delu Dubaija imaćete priliku da vidite veliki broj muzeja, zanatskih radnji, umetničkih galerija kao i diorama koje upućuju na nekadašnji način života u ovom gradu, pre njegovog procvata za vreme otkrića nafte. U ovom delu se nalazi i čuvena Jumeirah džamija, istinskog primera islamske arhitekture i kulture Emirata kao takvih.

Pored toga, u Dubaiju ćete imati priliku da posetite i najpoznatiju veštačku palmu na svetu, odnosno veštačko ostrvo sa brojnim luksuznim rezidencijama, gde ćete imati priliku da vidite i jedan od najpoznatijih hotela na svetu, Burdž Al Arab, svima lako prepoznatljivog zbog svog jedinstvenog oblika jedra.

First minute Dubai – Last minute Dubai ponude

Ako ste već propisno zagrejani za Dubai aranžman, na našem sjatu obavezno ispratite ponude turističkih agencija, pri čemu pre svega mislimo na first i last minute ponude jer je to prilika da prođete znatno povoljnije kada je reč o ceni aranžmana, kao i svemu ostalom što taj aranžman obuhvata, kao što su Dubai hoteli, apartmani i ostali nezaobilazni činioci jednog putovanja.

Pretraga

Destinacija

  • Dubai

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.