Devičanska ostrva letovanje

Devičanska ostrva letovanje – aranžmani: Devičanska ostrva čine arhipelag u Karipskom moru. Ova ostrva su podeljena na Britanska Devičanska ostrva i Američka Devičanska ostrva. Britanska se nalaze na istoku i severu, dok su ona koja su na jugu i zapadu u posedu Sjedinjenih Američkih Država.

Kada su u pitanju Britanska Devičanska ostrva, ona su grupa ostrva u Malim Antilima, u Karipskom moru. Devičanska ostrva, i američka i britanska sačinjava stotinak malih ostrva rasutih po Karapskom moru. Ukoliko vaša naredna destinacija za putovanje podrazumeva Devičanska ostrva letovanje će biti spoj relaksacije na obalama mora i avanturističkog obilaska najlepših ostrva na svetu. Na našem sajtu možete već sada pogledati koji aranžmani za Devičanska ostrva su u ponudi.

Devičanska ostrva atrakcije

Devičanska ostrva nazivaju i rajom za biznismene, jer je na ovim ostrvima registrvano oko 400 hiljada međunarodnih kompanija. Ono što je zanimljivo je da na Devičanskim ostrvima nema nezaposlenih, svi rade i po nekoliko poslova i ostrva su karakteristična po tome što ako se uputite na ovu egzotičnu destinaciju, odmor bez kriminala vam je zagarantovan jer kriminala na Devičanskim ostrvima nema. Jedan od većih zločina na Devičanskim ostrvima je pušenje cigareta na javnom mestu, te neupućene turiste pušače ovaj prestup može koštati čak i do 500 dolara.

Kada su u pitanju Devičanska ostrva plaže su brojne jer su i ostrva brojna. Kao najlepša plaža se izdvaja Baths beach, koja se nalazi na severozapadnoj obali ostrva Virgin Gorda koje je u vlasništu Velike Britanije. Ovo ostrvo je otkrio Kristofer Kolumbo 1493. godine i dao mu ovo ime jer ga oblik ostrva asocirao na ženu devicu sa oblinama, te Virgin Gorda znači “punija devica”. Ova plaža nije velika, ali mami turiste širom sveta i predstavlja jednu od najlepših plaža na celom svetu.

Na ostrvu Virgin Gorda postoje velike granitne stene koje su se pojavile nakon vulkanske erupcije. Ove stene prave pećine koje kriju prelepe bazene, te čine jednu od glavnih atrakcija Devičanskih ostrva. U vlasništvu Velike Britanije je pedesetak ostrva od kojih je samo 16 naseljeno, te na kojem god da se nađete, odmor u prelepoj prirodi i miru i tišini vam je zagarantovan.

Devičanska ostrva smeštaj

Kada su u pitanju Devičanska ostrva smeštaj možete pronaći u okviru hotela ili apartmanskih kompleksa. S obzirom na to da je reč o velikoj, izuzetno posećenoj turističkoj destinaciji, smeštaj je moguće pronaći u svakom trenutku. Aranžmani za Devičanska ostrva uglavnom uključuju i prevoz i smeštaj, pa brigu o hotelima, apartmanima i prevozu možete prepustiti drugima.

Obilazak Devičanskih ostrva zvuči kao idealan plan za naredno leto, pa ne propustite priliku da predstojeće mesece učinite nezaboravnim upravo na ovoj egzotičnoj destinaciji. Last minute Devičanska ostrva ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Devičanska ostrva first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi putovanje.

Pretraga

Destinacija

  • Devičanska ostrva

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.