5 koraka kako nasamariti džeparoše na putovanju

Poznate turističke destinacije su uglavnom preplavljene turistima – trgovi su prepuni, svi žele da se slikaju ispred poznatih građevina, redovi za muzeje dostižu i do stotinu metara. Sve ovo je ništa više nego pravi raj za džeparoše! Tako je, džeparoši su noćna mora turista na putovanjima. Zato pogledajte kako se možete zaštititi od krađe na putovanju te kako možete nasamariti džeparoše i malo više se našaliti sa njima.

Dok je planirao da otputuje u Barselonu, jedan momak je dobio više upozorenja o tome da su džeparoši u Barseloni brojni! Naime, više ljudi mu je napomenulo da postoji mnogo džeparoša tamo i da mora da bude pažljiv. Međutim, dovitljiv momak je došao na sjajnu ideju. Rešio je da ne bude nasamaren, već da on nasamari lopove tj. da se sa njima našali. Spremio je osvetu za one koji su se spremali da ukradu njegov novac. Evo kako je nasamario lopove, izbegavši krađe i prevare na putovanju dok uživa u razgledanju grada.

Ovako je putnik nasamario džeparoše

Momak je kupio jeftini novčanik. Spoljnu stranu je ostavio netaknutom, dok je u unutrašnju ubacio muzičku čestitku i šljokice, tako da kada se otvori počinje glasno da svira i šljokice lete na sve strane. Verujemo da je lopova sačekalo veliko iznenađenje i da nije bio preterano oduševljen prizorom.

#1 korak

Kako nasamariti džeparoše

#2 korak

Kako nasamariti džeproše

#3 korak

Kako nasamariti džeparoše na putovanju

#4 korak

Džeparoši na putovanju

#5 korak

Kako nasamariti džeparoše na putovanju

Mali zec koji iskače i šaljiva muzika koja alarmira sve ljude u blizini su pravi način da razotkrijete džeparoša pred svima! Ne samo što ćete se zaštiti, već ćete se i našaliti sa njima. Nije nemoguće da bi ih ova muzika u potpunosti razotkrila i učinila da budu privedeni pravdi.

Zamislite da ostanete bez novčanika u kojem se nalaze vaša lična dokumenta, sav novac koji ste poneli, kreditne kartice… To je dovoljan stres i kada se nalazite kod kuće, a dodatno je stresno kada se nalazite izvan svoje zemlje. Eto, nadamo se da Vam se dopao šaljivi način da pređete džeparoše, te da ćete izbeći ovakav stres i neprijatna iskustva na putovanju koja se mogu dogoditi. Srećan put!

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.