5 skandala poznatih ličnosti u hotelima

Danas je potpuno normalno da svaki korak poznatih ličnosti bude ispraćen što od strane paparaca, što od strane obožavalaca. Tako u magazinima možemo pročitati najrazličitije situacije u kojima su se našli. Danas ćemo sa vama podeliti 5 skandala poznatih koji su se odigrali u hotelima.

Kada je Salvador Dali odsedao u hotelu Moris 60-ih godina prošlog veka platio je osoblju da mu dovedu stado ovaca, koje je potom terao kroz hodnike hotela ispaljujući ćorke u njih.

Majkl Džekson je 2002. godine pretrpeo veoma ozbiljne kritike na račun svojih roditeljskih sposobnosti. Naime, on je uslikan kako drži svog devetomesečnog sina da visi sa balkona 5. sprata hotela Adlon u Berlinu.

Predsednik Obama je takođe bio centralna ličnost jednog skandala koji se odigrao 2012. godine u hotelu Karibe u Kartaheni. Tom prilikom su se predsednik i agenti njegove tajne agencije opuštali na divljoj žurci kraj bazena, uz mnogo alkohola i prostitutki. Nakon skandala, Obama je otpustio sve agente.

Ne treba zaboraviti čuvenu aferu Votergejt, u istoimenom hotelu u Vašingtonu, nakon koje je predsednik Ričard Nikson podneo ostavku.

Priča sa nešto više romantike desila se 2005. godine kada je Rasel Krou pokušao da pozove svoju ženu iz hotela Merser u Njujorku. Kada nije uspeo, gađao je hotelskog službenika telefonom. Tu noć je proveo u policijskoj stanici, a baš se pitamo, na koga je iskoristio svoj telefonski poziv odatle.

Autor: Uros Milovanovic | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.