6. Biznis konferencija „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2016“

Pred nama je još jedna, 6. po redu Biznis konferencija „Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2016“, koja će se održati u Sava centru u Beogradu, 28. septembra 2016. godine. Konferencija SEET 2016 se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a samo jedan od ciljeva je unapređenje konkurentnosti i povećanja prihoda turističkih privreda u regionu Jugoistočne Evrope.

Takođe, cilj Biznis konferencije SEET 2016 jeste i jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista između zemalja u Regionu i privlačenje turista udaljenih emitivnih tržišta. Koncept same konferencije je zapravo sinergija tri celine koje učesnicima pružaju raznovrsne poslovne mogućnosti, kojim svoje znanje, iskustvo i resurse mogu staviti u funkciju efikasnije artikulacije međusobnih interesa i pronalaženja optimalnih biznis modela.

Tri celine SEET 2016 biznis konferencije:

  • Plenarni deo – Eminentni govornici predstavljaju svoja iskustva i najbolju praksu;
  • B2B susreti – Preko 150 unapred dogovorenih i organizovanih B2B sastanaka potencijalnih partnera;
  • Okrugli sto – platforma za uspostavljanje intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, zatim podsticanja konkretnih inicijativa, i stvaranje prilike za konstruktivnu diskusiju fokusiranu na odgovarajuće teme.

6. biznis konferencija „SEET 2016“ će okupiti više od 400 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice koja se odnosi na donosioce odluka u vodećim kompanijama iz oblasti turizma, zatim avio, drumskog i vodnog saobraćaja, turoperatori i turističke agencije, finansijske institucije i drugi.

Na SEET 2016 konferenciji će svoje mesto imati i visoki predstavnici relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, zatim eksperti iz oblasti održivog razvoja biznisa u industriji turizma, potom predstavnici državnih i lokalnih uprava, kao i predstavnici obrazovnih i javnih institucija.

Dosadašnja iskustva proteklih Biznis Konferencija potvrđuju kvalitet organizacije i veoma visok standard koji učesnicima pruža mogućnost da prošire stručna i praktična znanja, i unaprede svoje poslovanje kroz konkretne poslovne dogovore.

Ako Vas interesuje celokupan radni program „SEET 2016“, možete ga pogledati ovde.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.