Alternative za letovanje: ovde letuju i poznati!

Kada se govori o letu i godišnjem odmoru, morske destinacije su uglavnom primarni izbor većine. Međutim, more i talasi nisu jedina opcija za letovanje. Dobar izbor za opuštanje i beg od svakodnevice može biti i hotel sa wellness centrom. Evo ko, u ovakvom hotelu, i gde, letuje od poznatih ličnosti!

Rogaška slatina SPA centar

Rogaška Slatina i Atlantida Boutique Hotel 5* – umesto Maldiva

Ako ste mislili da poznate ličnosti za svoj odmor biraju samo preskupe destinacije poput Azurne obale, Ibice, Maldiva, Sejšela, prevarili ste se. Već zasićeni od publike i očiju koje ih stalno prate beležeći svaki njihov korak, pravi VIP-ovci će najpre izabrati neko skriveno utočište koje garantuje mir, privatnost, vrhunsku udobnost i uslugu daleko od očiju javnosti.

Poput svetskih zvezda, i naš proslavljeni glumac i poznati kuvar, Slobodan Stefanović je za kraj naporne pozorišne i televizijske sezone odabrao skriveno blago, luksuzni Atlantida Boutique Hotel 5* u Rogaškoj Slatini.  

Rogaška Slatina u Sloveniji

Prvak Pozorišta na Terazijama pohvalio se fotografijama na svom Facebook i Instagram profilu i napisao:

„Počeo raspust 🙂 Prva na redu Slovenija, i prelepi hotel Atlantida u Rogaškoj Slatini na samo 480 km od Beograda. Wellness i Spa hotel sa 5 zvezdica, savršenom uslugom i sjajnom klopom!“  

Popularni gastroglumac je i kuvao sa glavnom kuvaricom hotela, gospođom Vericom, i čitatelje svog bloga je počastio receptima za dva jela od 5 zvezdica.

Sinonim za zdravlje i opuštanje

Slobodan Stefanović kuvanje u Sloveniji i odmor u hotelu

Rogaška Slatina je oduvek bila sinonim za zdravlje, čarobnu prirodu, vrhunsku uslugu i rado su je posećivali članovi evropske elite, kao što su kralj Aleksandar, car Franz Jozef, Franc List, grof Attems, ban Petar Zrinski i mnogi drugi…

Atlantida Boutique Hotel koji odiše luksuzom, diči se izvanrednom gastronomijom, magičnom spa i wellness oazom stopljenom sa prirodom, kvalitetom usluge i individualnim pristupom svakom gostu koji dobija i ličnog wellness mentora.

„Najopremljeniji i najmoderniji je svakako Atlantida Boutique Hotel sa 5 zvezdica koje podrazumevaju spa i wellness deo. Na samo 480 km od Beograda – mali raj. Okružen zelenilom, savršeno opremljen uz diskretno i preljubazno osoblje hotel garantuje vrhunski doživljaj i sofisticirani odmor“, piše Slobodan na svom blogu.

Autor: Katarina Adamović | Objavljeno: 04.07.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.