Beer Spa Centar – kupanje u pivu je njihova specijalnost

Da li ste ikada razmišljali o tome da se opustite u penušavoj kupki od piva u spa centru? Vrlo moguće da jeste, ali uz znanje da to i nije baš izvodljivo, izuzev ukoliko sami napunite kadu pivom i brčkate se… Pogledajte gde se tačno nalazi Beer spa centar, kao i kakve vam pogodnosti za užitak pruža.

Na sreću svih pivopija, pravo iz raja izašla – drvena kada ispunjena pivom, gde se možete prepustiti užitku pivskih aromatičnih mirisa.

Beer spa je postao prava atrakcija u kojoj, pored što se možete banjati u pivu, tik uz drveno korito sa pivom, na dohvat ruke vam je i točilica gde možete natočiti kriglu… Eto, čisto da se okrepite.

Put nas vodi na Island, tačnije u Dalvík. Čuveni Bjorbodin Spa postao je prava atrakcija kako za same građane, tako i za turiste.

Budimo iskreni, ko bi mogao odoleti kadi sa pivom? Svi koji kažu da bi – ili nisu ljubitelji piva, ili pak vole da slažu.

Gosti se mogu kupati u drvenoj kadi ispunjenoj pivom, uz dodatak kvasca i hmelja.

Pivo, samo po sebi, vrlo je revitalizirajuće, kako za kožu, tako i za kosu, pa je beer spa pre svega namenjen u svrhe opuštanja i lečenja.

Nudeći širok spektar zdravstvenih beneficija, mislite da je pravi izbor nagrade za odmor nakon napornog radnog dana / meseca/ godine? Mi bismo rekli pravi izbor za odmor i relaksaciju.

Okupaš se i nacirkaš, pa da li ima bolje? Savršeni 2 u 1.

Da li je ovo bacanje piva? Greota ne popiti? Ili pravi raj na zemlji? Ukoliko niste, pogledajte još neke od neobičnih atrakcija širom Evrope.

Podelite vaša mišljenja sa nama, a odmah potom u ruksak najneophodnije, klik na besplatan upit za putovanje i budi prvi koji će uživati u blagodetima đakuzija sa pivom.

Autor: Kovačević Marija | Objavljeno: 10.08.2017. | Modifikovano: 26.11.2018.