Beogradski novogodišnji festival 2018 – novo ime – nova zabava

Novogodišnji vašar kao dobro prepoznatljivo ime za zabavu, druženje i dobru kupovinu, dobio je novi naziv Beogradski novogodišnji festival. Ovo je 57. po redu Novogodišnji festival, koji je svečano otvoren 16. decembra i trajaće sve do 30. decembra. Pogledajte šta to donosi Novogodišnji festival u novom ruhu!

Jedan od noviteta je taj da je ulaz besplatan, što je još jedan dobar povod da ga posetite i ocenite šta je to najzanimljivije što ćete raditi na inovativnom festivalu, i pozovete i ostale da ga posete. To možete učiniti svakog dana od 10.00 do 22.00.

Posetioci imaju priliku da se upoznaju sa novim sadržajima sajma, koji više nije manifestacija namenjena samo najmlađima, već i odraslima.

U ovom svojevrsnom uvodu u novogodišnje praznično raspoloženje i veselje posetioci mogu uživati u najkvalitetnijem novogodišnjem sadržaju u koji spadaju:

  • zabava i druženje
  • klizališta,
  • koncerti,
  • predstave,
  • zabavni programi za decu,
  • kupovina poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama.

Ljubitelji takmičenja navalite

U vreme kompijuterskih igrica, ovo će sigurno obradovati sve ljubitelje istih. Naime, reč je o međunarodnom Counter Strike turniru, u okviru gejming zone.

Novoj godini se, možda i najviše, raduju najmlađi. Zato ih dovedite na festival gde će sigurno uživati.dok se njihovi mališani zabavljaju u organizovanom programu, za uzrast od tri do osam godina, roditelji mogu da odahnu u kafiću.

Takođe, tu je i program koji je organizovan za milenijalce, čiji su fanovi blogera i influensera. Sve će se to održavati na centralnoj bini, gde će mladi imati priluku da postave pitanja i saznaju sve što ih zanima.

Festival je deo manifestacije „Beogradska zima“, koju organizuju Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Dečji kulturni centar i Centar beogradskih festivala (CEBEF). Ako ste ljubitelji starog Novogodišnjeg vašara, ili vam je možda dosadio i željni ste da vidite nešto novo, onda je Beogradski Novogodišnji festival, kako nosi novo ime idealno mesto da se zabavite i uskočite pozitivni u predstojuću Novu godinu 2018!

Autor: teodora isailovic | Objavljeno: 12.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.