Besplatno letovanje za decu sa posebnim potrebama na Jadranu!

Iznajmljivači na Jadranu odlučili su se na izuzetno human potez, a  sve u želji da obraduju mališane sa posebnim potrebama, omogućivši im da besplatno provedu par dana leta u njihovom smeštaju duž Jadranske obale. Pogledajte mesta na kojim možete otići na besplatno letovanje za decu sa posebnim potrebama.

Besplatno letovanje za decu sa posebnim potrebama

“Iznajmljivači sa srcem”

Čuvena Facebook grupa “Iznajmljivači sa srcem”, čija je popularnost i broj članova naglo porastao u poslednjih par dana, od kako je grupa osnovana, glavni je “krivac”, za ovako fenomenalnu ideju i izuzetno humanu akciju.

Sami članovi grupe su roditelji dece sa problemima u razvoju, kao i iznajmljivači i domaćini koji su voljni pokloniti nekoliko noćenja deci sa poteškoćama i njihovim roditeljima, a naravno u vreme kada su njihovi kapaciteti prazni.

Potrebno je da se zaintersovani učlane u grupu i prate jednostavna pravila rada stranice. Roditelji treba da pregledaju zid grupe i da odaberu odgovarajući smeštaj, a zatim kontaktiraju iznajmljivača u inbox kako bi se o svim ostalim detaljima dogovorili sa njim.

Akciju su pored velikog broja vlasnika apartmana podržali i neki ugostiteljski objekti, otvorivši vrata svojih domova/objekata deci sa Daunovim sindromom i autizmom, kao i njihovim roditeljima.

Letovanje na Jadranu za decu sa posebnim potrebama

U istu grupu na Facebook-u se pridružio veliki broj roditelja iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, a na raspolaganju su im termini u apartmanima uzduž obale: Zadar, Novaljak, Donji Karin, Novigrad i mnogi drugi.

“Nije u šoldima sve”, poručuju iz grupe i naglašavaju da ova akcija nema za cilj slavu, novac, profit, jer jedino što oni žele jeste da izmame osmeh na licima mališana, jer, osmeh je jedina kriva linija koja može da ispravi mnoge stvari.

Nadamo se da smo vam pomogli sadržajem ovog članka. Zato, preuzmite inicijativu i pružite sebi i mališanima nezaboravno letovanje na Jadranu. Jedino što preostaje jeste da se dobro pripremite za putovanje, a savete o tome možete naći baš ovde.

Autor: Kovačević Marija | Objavljeno: 28.06.2017. | Modifikovano: 26.11.2018.