Gde se najviše traže stanovi na dan u Beogradu

Beograd je poslednjih godina jedna od najpopularnijih destinacija kako u Srbiji, tako i u čitavom regionu. Mnoštvo turističkih atrakcija, destinacija i zanimljivosti iz dana u dan sve više privlače turiste. Svakako, u Beogradu postoji nekoliko destinacija koje su najpopularnije, te u kojima turisti najčešće traže smeštajne jedinice.

Stanovi na dan u Beogradu najtraženiji su u delovima grada koji su malo udaljeni od gradske i centralne buke, a opet u neposrednoj blizini svih turističkih atrakcija. Stoga, u gradu se izdvajaju Belvil, Beograd na vodi i A blok, koji iz godine u godinu mogu da se pohvale sve lepšim i kvalitetnim smeštajnim jedinicama, ali i sadržajima.

A Blok – Autentično naselje na Novom Beogradu

Naselje A blok predstavlja novi i moderan koncept gradnje koji se nalazi na Novom Beogradu, nadomak tržnog centra Delta City. Budući da se stan sastoji od nekoliko novih i potpuno uređenih zgrada, nije ni čudo što turisti najčešće biraju ovaj deo grada kako bi obilazili Beograd. Stoga, stan na dan A blok jedan je od prvih odabira kako domaćih, tako i stranih turista koji posećuju Beograd iz najrazličitijih razloga.

U okviru A bloka danas postoji oko 50 apartmana, a svaki od njih je opremljen potpuno novim nameštajem, kvalitetnim uređajima i nizom dodatnih pogodnosti. Iako se radi o prilično modernizovanom i luksuznom smeštaju, itekako je ovde moguće pronaći i pristupačne cene smeštaja. Primera radi, najskuplji apartman u ovom delu grada jeste Top Living, čija je cena 70 evra, dok je najjeftiniji apartman Sters sa cenom od 50 evra po noćenju.

Svakako, potrebno je naglasiti da je u A bloku moguće pronaći apartman po svačijem ukusu, budući da je prosečna cena apartmana oko 40 evra po noćenju. Gosti će u ponudi imati uglavnom i parking u garaži, terasu sa koje se pruža pogled na okolinu, ali i različite dodatne pogodnosti.

Naselje Belvil – Odmor u luksuzu Beograda

Stan na dan Belvil odličan je izbor za sve turiste koji žele da odsednu na Novom Beogradu. Ovo naselje ima sjajnu ponudu sadržaja i atrakcija, a budući da je uređeno kao mali grad, Belvil je omiljen deo grada svima onima koji vole da imaju sve sadržaje na jednom mestu. U stanovima u Belvilu možete provesti kako jednu noć, tako i nekoliko dana, a potpuna opremljenost apartmana pružiće vam maksimalnu udobnost.

Prosečna cena apartmana u Belvilu iznosi oko 35 evra, te je vrlo jednostavno pronaći pristupačne a potpuno uređene apartmanske jedinice. U okviru naselja postoji oko tridesetak apartmana, a najskuplji apartman na ovom prostoru jeste Belville Jaca, sa cenom od 70 evra po noćenju. Sa druge strane, već od 45 evra možete pronaći apartman Ciklama, koji se nalazi u srcu Belvila.

Apartmani u Beogradu na vodi – Doživite luksuz prestonice

Beograd na vodi predstavlja definitivno najluksuzniji deo čitavog grada. Apartmani Beograd na vodi su stoga jedni od najbolje uređenih smeštajnih jedinica u srpskoj prestonici, a gostima pružaju potpuni luksuz i komfor. Ono što dodatno doprinosi dobrom provodu jesu i raznovrsni sadržaji u okolini apartmani, ali i izuzetno dobra povezanost i blizina najužeg centra grada.

Iako stanovi u Beogradu na vodi važe za najskuplje u čitavom gradu, čak je i ovde moguće pronaći nešto jeftinije apartmane u odnosu na ostatak. Prosečna cena apartmana ovde jeste 100 evra. Najskuplji,a ujedno i najluksuzniji apartman u Beogradu na vodi jeste BW Aria luxury, čija cena po noćenju iznosi 250 evra. Sa druge strane, možete pronaći i apartman kao što je inJoy, čija cena iznosi 70 evra po noćenju.

Ove tri lokacije u Beogradu idealan su izbor za sve one turiste koji žele da u potpunosti osete luksuz i komfor srpske prestonice. Stoga, savet je da što pre istražite raspoložive smeštajne jedinice u ovim delovima grada i uživate u istraživanju grada.

Autor: Miloš Božilović | Objavljeno: 20.09.2023. | Modifikovano: 20.09.2023.