Instagram-uj i osvoji 3 krstarenja na Royal Caribbean kruzerima

Ukoliko voliš da putuješ, a pritom si zaljubljenik/ca u Instagram i voliš da podeliš svoja iskustva sa putovanja sa drugim putnicima, ovo je prilika za tebe i tvoje prijatelje istomišljenike. Royal Caribbean kruzeri organizuju zanimljivo takmičenje za „Ekipu najluđih avanturista“, putem kog možeš osvojiti 3 kruzing putovanja za sebe, ali i svakog člana tima, bilo gde u svetu, gde Royal Caribbean brodovi krstare. Saznaj kako učestvovati u takmičenju.

Kako sama akcija kaže, Royal Caribbean je u potrazi za ekipom koja će se dokazati kao najsmelija grupa avanturista, spremnih da prođu kroz nekoliko izazova.

Priključi se – prvih 5 Instagram izazova je već u toku

Sam princip takmičenja podrazumeva 5 izazova koje je potrebno ispuniti putem ličnog Instagram profila sa svojim članovima tima. Ovaj deo takmičenja se može obaviti iz bilo kog dela sveta, pa i iz Srbije na osnovu starijih fotografija i ličnih avantura. Takođe, ako ne posedujete dovoljno interesantne fotke, možete organizovati svoju avanturu u samom trenutku trajanja izazova. Izazovi se realizuju od 28. marta do 12. aprila.

Cilj je da okupiš ekipu srodnih avanturista i ljubitelja interesantnih putovanja, i da učestvuješ u 5 izazova od kojih će svaki trajati 72 časa – prvi je već u toku.

Nije naznačeno da li je neophodno učestvovati u svakom izazovu, ali time sebi podižeš šanse za pobedu u barem jednom, koji garantuje odlazak u finale.

Teme izazova i rok

  1. Thrills & Chills Challenge (Uzbuđenja od kojih zastaje dah) – izazov je u toku i traje još manje od 45h u ovom trenutku (do 31. marta)
  2. Hidden Gems Challenge (Skriveni dragulji) – od 31. marta do 3. aprila
  3. Epic Eats Challenge (Neverovatni ukusi – hrana) – od 3. aprila do 6. aprila
  4. Culture Capture Challenge (Uslikaj kulturu) – od 6. aprila do 9. aprila
  5. Air, Land & Sea Challenge (Vazduh, zemlja i more) – od 9. aprila do 12. aprila

Pravila takmičenja

  • Pronađi svoje najavanturističkije slike ili doživljaje, ili ih ponovo doživi sa prijateljima i taguj najviše 3 prijatelja kao članove svog tima, na Instagram fotografiji, video snimku, Boomerang klipu ili GIF-u.
  • Pored tri prijatelja, potrebno je da taguješ @RoyalCaribbean.
  • Haštagovi koje je potrebno uključiti u sve objave u post: #AdventureSquad i #Contest
  • Postuj što više u okviru izazova koji je trenutno u toku, i uvek stavi zahtevane haštagove i profil @RoyalCaribbean.
  • Instagram profil i objave moraju biti public.

Pobednici svakog izazova idu u finale – Harmony of the Seas

Pobednički timovi tokom svakog od 5 izazova će se potom uživo takmičiti na brodu Harmony of the Seas. Pobednici finalnog izazova na pomenutom brodu, koji se održava 28. maja 2017. godine, će osvojiti čak 3 krstarenja bilo gde u svetu, ali i druge vredne nagrade, kao što je novčana nagrada u iznosu od 14.175 dolara.

Finalisti se proglašavaju u maju.

Za sve detalje možete posetiti zvaničan sajt takmićenja.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 16.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.