Karte za Heineken Lovefest skoro rasprodate

Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je još nešto manje od mesec dana, a vrnjački hoteli i apartmani, karte za Lovefest kao i festivalski kamp su već gotovo rasprodati!

Osim toga što su najavljeni do sada najspektakularniji izvođači iz sveta, Lovefest je ove godine proglašen za jedan od 18 najboljih festivala sveta.

Prema rečima organizatora, posle brojnih svetskih nominacija, interesovanje inostrane publike je gotovo tri puta veće, pa će tako ove godine Srbiju po prvi put posetiti mladi iz gotovo svih zemalja Evrope, kao i organizovane parti grupe iz Sjedinjenih Američkih Država i Australije.

Cene karata

Cene karata za ovaj festival se kreću od 15€ po dnevnoj karti, do 39€ po VIP karti. Takođe, karte možete poručiti po akcijskoj ceni 3+1 koja iznosi 89€.

Karte je moguće poručiti na kućnu adresu putem zvaničnog sajta ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa. Takođe, postoji još jedan način da se sjajno provedete na Lovefest-u 2017, kao i da naučite mnogo toga novog. Evo kako…

Volontiraj na vrnjačkom #LOVEFEST2017

Već danas se možeš prijaviti za Heineken Lovefest 2017 volontera! Za sve zainteresovane Lovefest nudi sjajno iskustvo i praksu u oblasti produkcije, komunikacije sa medijima, kao i osnovnih znanja na polju ekologije, fotografije i drugih sfera.

Ukoliko imaš između 18 i 26 godina, voliš timski rad i želiš da upoznaš nove zanimljive mlade ljude, i vidiš festival iz malo drugačijeg ugla, ovo je idealna prilika za tebe! Takođe, ovo je direktan način da pomogneš razvoju turizma svoje zemlje. Provedi nezaboravno leto u Vrnjačkoj Banji!

Rok za slanje prijava je 10. jul 2017. godine. Prijavu možeš popuniti klikom OVDE.

Autor: Katarina Pačov | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 08.03.2019.